Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din baschet, 2 mai 2020. Mergem pe total puncte pentru profit

Biletul zilei din baschet, 2 mai 2020. Mergem pe total puncte pentru profit. Două meciuri din Nicaragua se anunță extrem de spectaculoase și ar fi păcat să nu încercăm să profităm. Mizăm pe coșuri multe pentru a ne dubla investiția. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul zilei din baschet, 2 mai 2020

  • Primul duel de pe biletul din baschet, 2 mai 2020, se dispută pe seară, aproape de finalul zilei, de la ora 23:30, între Real Esteli și Juigalpa. Gazdele ocupă locul secund în clasament, la egalitate cu alte două echipe de sub ele, și la un singur punct de cei de pe prima poziție. De partea cealaltă, oaspeții nu se descurcă deloc bine în deplasare, au mari probleme pe faza defensivă, și totul se reflectă asupra poziției pe care o ocupă, se află tocmai pe nouă. Ne așteptăm să piardă și de această dată la o diferență destul de mare.

Mergem pe total puncte pentru profit

  • La al doilea duel mergem tot pe total puncte pentru profit. Meciul, ce se dispută pe 3 mai, de la ora 03:00, este și mai dezechilibrat decât primul. Gazdele sunt penultimele în clasament, cu doar patru victorii în 14 meciuri, și au cea mai slabă apărare din întreg campionatul, în timp ce oaspeții sunt pe poziția a patra, cu 13 succese din 14 posibile. Ne așteptăm la peste 141.5 puncte, iar cota pentru un astfel de pariu este 1,43, una foarte bună.
Biletul zilei din baschet, 2 mai 2020. Mergem pe total puncte pentru profit

Biletul zilei din baschet, 2 mai 2020. Mergem pe total puncte pentru profit

+ posts

Promotii