Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din baschet, 3 august 2020. Pariurile de azi din NBA sunt aici

Biletul zilei din baschet, 3 august 2020. Pariurile de azi din NBA sunt aici. Mizăm pe cele trei dueluri ce se dispută după miezul nopţii, New Orleans Pelicans – Memphis Grizzlies, Philadelphia 76ers – San Antonio Spurs şi Utah Jazz – Los Angeles Lakers.

Biletul zilei din baschet, 3 august 2020

Biletul zilei din baschet, 3 august 2020, este compus din trei partide NBA, care se joacă după miezul nopţii în România. Prima este cea dintre New Orleans Pelicans şi Memphis Grizzlies, unde echipa gazdă este favorită, are 1,53 cotă la victorie. Noi mizăm însă pe total puncte, peste 237,5.

Pariurile de azi din NBA sunt aici

Al doilea meci de pe biletul din baschet de astăzi este cel dintre Philadelphia 76ers şi San Antonio Spurs, unde cei de la Philadelphia au 1,36 cotă să se impună. Ne aşteptăm la o super partidă, cu mult puncte. Pariem peste 227,5.

Am ajuns şi la ultimul duel de pe bilet, cel care le pune faţă în faţă pe Utah Jazz – Los Angeles Lakers. Şi aici pariem tot la total puncte, mai ales că ne aşteptăm la un meci foarte bun făcut de LA Lakers.

Biletul zilei din baschet, 3 august 2020. Pariurile de azi din NBA sunt aici

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii