Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din baschet, 4 august 2020. Am pregătit 3 ponturi din NBA

Biletul zilei din baschet, 4 august 2020. Am pregătit 3 ponturi din NBA, de la duelurile LA Clippers – Phoenix, Miami – Boston şi Portland – Houston.

Biletul zilei din baschet, 4 august 2020

  • Biletul zilei din baschet, 4 august 2020, are în componenţă trei ponturi din NBA. Primul meci se dispută de la ora 23:00 şi le pune faţă în faţă pe LA Clippers şi Phoenix, unde mizăm pe victoria echpei gazdă. Cota pentru 1 solist este 1,27.

Am pregătit 3 ponturi din NBA

  • Al doilea meci de pe biletul din baschet de astăzi, după miezul nopţii, de la ora 01:30, este cel dintre Miami şi Boston. Diferenţa de valoare nu este chiar aşa de mare între cele două echipe, astfel încât mergem pe total puncte, peste 219,5.
  • Ultimul duel se desfăşoară de la ora 04:00 şi este între Portland şi Houston. Şi aici avem două echipe destul de apropiate ca valoare, cu un plus totuşi pentru echipa oaspete. Noi pariem tot la puncte, pentru siguranţa biletului, peste 239,5.
Biletul zilei din baschet, 4 august 2020. Am pregătit 3 ponturi din NBA

Biletul zilei din baschet, 4 august 2020. Am pregătit 3 ponturi din NBA

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii