Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din baschet, 6 mai 2020. Facem profit cu o cotă de 2,55

Biletul zilei din baschet, 6 mai 2020. Facem profit cu o cotă de 2,55 compusă din două partide din campionatul Nicaraguei. Ambele se dispută pe 7 mai, începând cu ora 03:00 dimineața, astfel încât aveți tot timpul din lume pentru a paria.

Biletul zilei din baschet, 6 mai 2020

  • Prima partidă de pe biletul zilei din baschet se dispută la ora 03:00, joi dimineață, așa cum vă spuneam mai sus, și le pune față în față pe Nandaime – Rivasket CDE, duel din partea de jos a clasamentului. Gazdele au doar două victorii în ultimele cinci confruntări de acasă, însă au întâlnit echipe mult mai puternice, ceea ce înseamnă că s-au descurcat destul de bine. De partea cealaltă, oaspeții s-au impus tot de două ori în ultimele cinci deplasări în compania unor formații mult mai slabe. Ne așteptăm să nu își treacă în palmares o nouă victorie pe teren străin.

Facem profit cu o cotă de 2,55

  • Ultimul duel de pe biletul din baschet se joacă o jumătate de oră mai târziu și le pune față în față pe Atletico San Isidro – Indigenas de Matagalpa. Gazdele se află pe primul loc în clasament și nu au nicio înfrângere pe teren propriu în acest sezon, în timp ce oaspeții sunt cinci locuri mai jos și nu stau deloc rău în deplasare, unde au șase victorii și doar o înfrângere. Însă forma de moment și valorea sunt de partea celor de la San Isidro și pe aceste lucruri mizăm și noi.
Biletul zilei din baschet, 6 mai 2020. Facem profit cu o cotă de 2,55

Biletul zilei din baschet, 6 mai 2020. Facem profit cu o cotă de 2,55

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii