Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din Bundesliga (26 mai 2020). Cotă 4,40 din două GG-uri şi un solist

Biletul zilei din Bundesliga (26 mai 2020). În această seară, de la 21:30, campionatul Germaniei are programate trei partide foarte interesante.  Leverkusen, Wolfsburg, Gladbach şi Freiburg luptă pentru locurile de cuper europene, în timp ce Bremen şi Frankfurt încearcă să se ferească de liga secundă.

 

Au marcat în toate meciurile de la revenire

Biletul zilei din Bundesliga (26 mai 2020). Werder Bremen – Borussia Monchengladbach este primul meci de pe bilet. Cele două se află în situaţii complet diferite. Bremen e penultima, cu 6 puncte şi un  meci mai puţin disputat decât locul 15, primul care se salvează. Gladbach este surpriza sezonului. În prima parte a campionatului a evoluat foarte bine, fiind chiar lider. De la reluare, cele două au câte o victorie şi un egal. „Ambele marchează” are cota 1,55.

Leverkusen e pe val

Biletul zilei din Bundesliga (26 mai 2020). Bayer Leverkusen – Wolfsburg este cel mai echilibrat duel de pe biet. Deşi despărţite de doar două locuri în clasament, gazdele pe 4 şi oaspeţii pe 6, între cele două există o diferenţă de 14 puncte. Leverkusen a revenit cu poftă de joc şi de gol. Are duă victorii şî golaveraj 7-2. Wolfsburg a reuşit un singur şut pe poarta lui Dortmund în etapa trecută, în care a pierdut 0-2. „1 solist” are cota 1,78.

Frankfurt poate sparge gheaţa

Biletul zilei din Bundesliga (26 mai 2020). Ultima partidă este cea dintre Eintracht Frankfurt şi SC Freiburg. Gazdele vin după 5 înfrângeri consecutive în campionat, dar au avut un program infernal cu Bayen, Dortmund, Leverkusen şi Gladbach, plus Union Berlin. În runda precedentă au pierdut pe terenul campioanei, dar au reuşit să marcheze de două ori. Freiburg este o surpriză plăcută. Văzuta ca una dintre candidatele la retrogradare, a înşelat toate aşteptările şi se clasează pe 7. În prima etapă din luna mai a făcut egal cu Leipzig, iar apoi a pierdut, 0-1, cu Bremen. „Ambele marchează” are cota 1,58.Lazio este o familie, plecând de la suporteri, culminând cu respectul dintre antrenor și jucători și cu faptul că patronatul face tot ce se poate pentru a le da liniștea necesară. Verona este un adversar extrem de periculos, este o echipă ce joacă fotbal, iar cu aceste echipe trebuie să dai totul pentru a câștiga. Lazio a marcat în toate meciurile de acasă din acest sezon, plus că în ultimele două a reușit să marcheze de 10 ori.

Biletul zilei din Bundesliga (26 mai 2020)

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii