Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din calificările la Mondial. Preliminariile africane ne pot aduce 5.700 de lei

Mali, condusă de Bissouma, e mare favorită în grupa J
Mali, condusă de Bissouma, e mare favorită în grupa J

Campionatele sunt în pauză, lumea întreagă pregătindu-se de preliminariile pentru Mondialul de anul viitor din Qatar. Startul îl dă Africa, opt meciuri fiind programate pe 7 octombrie. Mizăm 100 de lei pe ele şi aşteptăm un câştig de peste 5.700 de lei.

Duble decisive

Se joacă în etapa a treia din a doua fază a calificărilor. Mai exact, sunt grupe de câte patru echipe şi meciuri tur-retur. Octombrie este decisiv pentru calificare, întrucât naţionalele africane se vor întâlni de două ori, acasă şi în deplasare în aceeaşi împerechere, în mai puţin de o săptămână.

În grupa B, Tunisia e lider cu punctaj maxim, iar Mauritania e ultima, fără punct. Cele două joacă între ele, pe terenul tunisienilor, care sunt mari favoriţi. Tocmai de aceea, „victorie la minim 3 goluri diferenţă, la cotă 1,98, ni se pare o alegere foarte bună. Din aceeaşi grupă mai fac parte Guinea Ecuatorială şi Zambia, ambele cu înfrângeri la Tunisia şi succese cu Mauritania. Înainte de cele două jocuri directe sunt la egalitate, Zambia având avantaj la golaveraj. De altfel, oaspeţii au avantaj şi la nivel de lot, putând să se bazeze pe Sakala de Rangers şi Daka de la Leicester, doi jucători mult peste nivelul adversarului. Pariem pe „victorie fără egal Zambia”, la cotă 1,64, să menţinem un grad de siguranţă în cazul unei remize.

Nigeria, misiune uşoară

Trecem în grupa C, unde Nigeria nu are probleme, punctaj maxim până acum. E urmată de Liberia (3p), Capul Verde (1p) şi Republica Centrafricană (1p). În etapa 3, Liberia primeşte vizita Capului Verde, într-un meci care se anunţă închis, „sub 2,5 goluri” având cotă 1,57. Nigeria joacă acasă cu ultima clasată, pe care ne aşteptăm să o bată fără probleme. „1 pauză / 1 final” e cotat la 1,64.

Grupa E a devenit grupa X după primele două etape. Au fost trei remize în patru meciuri, iar cel din urmă s-a terminat doar 1-0. Aşadar, destul de mult echilibrul. Mali e lider cu patru puncte, Kenya şi Uganda au câte două, iar Rwanda închide cu 1 punct. Acum, joacă prima cu a doua, iar Mali beneficiază şi de prezenţa jucătorilor din Premier League, în special Bissouma de la Brighton, aşa că ar trebui să ia toate cele 3 puncte (cotă 1,62) în faţa Kenyei. Interesant va fi duelul Rwanda, Uganda. Oaspeţii sunt pe zero la capitolul goluri, victorii şi înfrângeri. Însă au deja două puncte şi nu ne-ar mira să menţină linia. Am luat „PSF X”, la cotă 1,41.

Închidem cu grupa J, care, după această etapă ar putea avea trei echipe cu 5 puncte şi una pe zero. Tanzania şi Benin au deja câte patru, dar se înfruntă în meci direct, pe care îl vedem „x”. Pentru siguranţă am luat „PSF X” la 1,50. În celălalt meci, Congo, care a remizat cu primele două, primeşte vizita Madagascarului, învinsă de cele două. Aşadar, un succes al gazdelor ar însemna 5 puncte, la fel ca Tanzania şi Benin în caz de egal. „Congo câştigă” are cota 1,96.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare