Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din Coreea, 10 mai 2020. De patru ori miza din ultimele partide ale etapei în Coreea

Biletul zilei din Coreea, 10 mai 2020. Prima etapă din Coreea de Sud se termină cu jocurile de duminică dimineaţă. În prima ligă, ultimul meci este cel dintre Gangwon şi Seoul, de la 10:30. În divizia secundă, Gyenongnam – Jeonnam, de la 12:30, este partida care închide etapa de debut a noului sezon.

4 din ultimele 5 „directe“ au fost GG3+

Biletul zilei din Coreea, 10 mai 2020. Gangwon – Seoul (10:30) aduce faţă în faţă două formaţii care au terminat în prima jumătate a campionatului. Oaspeţii au prins ultima treapta a podiumului, dar la mare distanţă de primele două locuri (23 de puncte mai puţin) şi la egalitate cu Pohang, care a fost pe 4. Gangwon, poziţia a şasea la final, a fost singura echipă cu golaveraj negativ din cele care au luptat în play-off. Gazdele au patru „directe” consecutive fără înfrângere, iar pe ultimele două de „acasă” le-au câştigat cu 3-2. 4 din ultimele 5 au fost GG3+. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,10.

Cel puţin una nu va marca

Biletul zilei din Coreea, 10 mai 2020. În K League 2, de la 12:30, joacă Gyeongnam şi Jeonnam. Gazdele, penultimul loc în sezonul trecut, pe prima scenă, au retrogradat după barajul cu Busan, 0-0 (d) şi 0-2 (a). În ultimele 7 meciuri de pe teren propriu din 2019, nu au reuşit să câştige niciodată. Şi totuşi, pe parcursul campionatului, rezultate mai slabe a înregistrat în deplasare. Jeonnam a terminat pe al şaselea loc în divizia secundă, dar, în clasamentul exclusiv al jocurilor din deplasare, au fost pe 9. Dintr-un total de 10. „Nu marchează ambele” are cota 1,95.

Biletul zilei din Coreea (9 mai 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii