Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din Costa Rica. Limon şi Herediano aduc 600 de lei

Biletul zilei din Costa Rica. Ultimele două partide ale etapei cu numărul 17 din Clausura, în campionatul Costa Ricăi, se joacă în noaptea de duminică. Ambele jocuri pot schimba faţa clasamentului, primul meci având implicaţii la retrogradare, iar cel de-al doilea asupra podiumului.

UCR nu a câştigat niciodată „afară” în acest sezon

Biletul zilei din Costa Rica. Limon – UCR începe la 00:00, ora României. Cele două ocupă ultimele două poziţii ale clasamenteului. Limon, locul 11, are cel mai slab atac, doar 14 goluri marcate în 16 etape. Totuşi, n-a încasat foarte multe, doar 19, dintre care 8 „acasă”. UCR este „lanterna roşie”, în special din cauza rezultatelor din deplasare. În 8 meciuri „afară” a reuşit un singur punct şi un golaveraj dezastruos: 7-27. Dacă ar reuşi să învingă ar trece peste adversarul direct. „1 şi sub 4,5 goluri” are cota 2,35.

Guadalupe a pierdut fiecare vizită pe acest teren

Biletul zilei din Costa Rica. De la 03:00, se joacă Herediano – Guadalupe. Gazdele sunt pe locul 3 cu 26 de puncte, dar sunt într-o formă foarte slabă, doar 3 puncte din 3 egaluri în ultimele 5 etape. Precedentele două partide au fost înfrângeri, una explicabilă contra liderului, dar cealaltă –  „acasă” – cu Limon, ultimul loc la momentul respectiv. Oaspeţii sunt pe 6 şi au avut, de asemenea, rezultate contradictorii. Le-au învins pe lider şi pe Limon, dar au pierdut cu UCR, ultimul loc de acum. În „directe”, Guadalupe n-a câştigat niciodată în ultimele 10 dispute, iar pe terenul lui Herediano a pierdut de fiecare dată. Dacă „rupe” tradiţia, urcă pe 3. „1 şi peste 1,5” are cota 1,97.

Biletul zilei din Costa Rica

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii