Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din Cupa Ligii Angliei. Favoritele ne aduc profit

Biletul Zilei din Cupa Ligii Angliei. Favoritele ne aduc profit, într-o competiție care deja oferă câteva dueluri foarte interesante.

Biletul Zilei din Cupa Ligii Angliei. Favoritele ne aduc profit

  • Newport – Southampton este meciul la care nu ne așteptăm să vedem vreo surpriză, oaspeții din Premier League fiind favoriți la victorie, respectiv calificare. Din acest motiv, mergem cu încredere pe 2 solist la cota 1.43.
  • Ne mutăm la duelul dintre Newcastle și Burnley, unde avem parte de un meci între două echipe din Premier League, iar cota pentru GG este foarte mare, 1.99.

Biletul Zilei din Cupa Ligii Angliei. Favoritele ne aduc profit

  • Închidem cu duelul dintre West Brom și Arsenal, unde tunarii sunt obligați să câștige, dar la cum arată echipa mai bine jucăm GG la cota 1.93.
  • Toate meciurile puse pe același bilet oferă cota 5.52.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Bilete câștigătoare