Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din darts (2 mai 2020). Cotă 2,70 din două meciuri ale grupei 16

Biletul zilei din darts (2 mai 2020). PDC Unibet Home Tour continuă şi sâmbătă. Şase jocuri, la interval de jumătate de oră, începând de la 21:30, vor determina câştigătorul grupei 16 şi, astfel, participantul în faza următoare a competiţiei. Pentru calificare se luptă Ricky Evans (locul 29 mondial), Christian Bunse (80), Jeff Smith (92) şi Martin Atkins (103).

1,70, cota la victorie a neamţului

Biletul zilei din darts (2 mai 2020). Penultimul joc al grupei, cel dintre Bunse şi Atkins, începe la 23:30. Favoritul hârtiei şi al caselor de pariuri este, evident, neamţul Bunse – mai bine clasat în topul profesioniştilor. Germanul a arătat o formă bună la ultimul turneu clasic, în luna martie, reuşind să ajungă până în optimi, după ce trecuse de primele 3 tururi. Atkins a pierdut din primul tur la ultimele 4 turnee Players Championship la care a participat. „Victorie Bunse” are cota 1,70.

Evans este favorit cert

Biletul zilei din darts (2 mai 2020). De la 00:00, Ricky Evans îl înfruntă pe Jeff Smith, în ultimul meci al zilei şi al grupei. Evans, favoritul clar nu doar al acestui meci, ci şi al grupei, n-ar trebui să aibă vreo problemă în a se impune în faţa lui Jeff Smith. Diferenţa de valoare este evidentă numai privind locurile ocupate în clasamentul profesioniştilor. Şi rezultatele din ultimele turnee jucate sunt de partea lui Evans, care a avansat de fiecare dată în competiţie, în timp ce Smith a pierdut în primul sau cel mult al doilea joc. „Victorie Evans” are cota 1,57.

Biletul zilei din darts (2 mai 2020)

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii