Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din darts (21 mai 2020). Peste 500% profit în penultima etapă a campionatului Cehiei

Biletul zilei din darts (21 mai 2020). Premier League, campionatul Cehiei la darts, propune, astăzi, 4 dueluri interesante în etapa a 15-a, penultima. Jocurile se desfăşoară în sistemul „primul la 7” şi încep la ora 21:00, succedându-se la fiecare 45 de minute.

 

Smejda are nevoie de victorie pentru a spera la calificare

Biletul zilei din darts (21 mai 2020). Primul joc este cel dintre Michal Smejda şi Alexander Masek. Smejda este pe locul 5 şi are nevoie de două victorii în ultimele două etape rămase pentru a spera la un loc în play-off şi o şansă la titlul de campion. Masek are deja 10 victorii şi este calificat în faza următoare. Tocmai de aceea este posibil să nu „forţeze” în această seară. „Victorie Smejda” are cota 2,30.

Barborak şi Sedlak merg în play-off cu un succes

Biletul zilei din darts (21 mai 2020). De la 21:45, Daniel Barborak îl înfruntă pe David Pisek. Primul are 9 victorii şi nevoie de încă una pentru a fi sigur de prezenţa în faza eliminatorie. După un tur unu foarte bun, în cel de-al doilea are bilanţ negativ 2-3, dar adversarul de azi se anunţă facil. Pisek nu mai are nicio speranţă de calificare şi joacă doar pentru palmares. Jocul fără miză poate însemna lipsă de determinare pentru tânărul de 22 de ani. „Victorie Barborak” are cota 1,65.

Biletul zilei din darts (21 mai 2020). De la 22:30, se înfruntă Vitezslav Sedlak şi Michal Ondo. Cel din urmă este singurul care nu a reuşit nici măcar o victorie în turul al doilea. Toate cele 5 puncte ale sale provin din prima parte a competiţiei. În precedentul joc direct, Sedlak a câştigat 6-3. Acum, o nouă victorie ar fi garanţia calificării pentru Sedlak. „Victorie Sedlak” are cota 1,25.

Gawlas nu renunţă la prima poziţie

Biletul zilei din darts (21 mai 2020). Ondrej Kysilka şi Adam Gawlas se duelează în ultimul joc al serii, de la 23:15. Singura miză a meciului este păstrarea locului 1 pentru Gawlas. Puştiul-minune al dartsului cehesc este primul acum şi va rămâne aşa cu o victorie. Adversarul, penultimul loc şi o un singur succes în această fază a competiţiei, nu ar trebui să îi pună mari probleme. „Victorie Gawlas” are cota 1,30.

Biletul zilei din darts (21 mai 2020)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii