Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din darts (22 mai 2020). Triplăm banii cu 5 meciuri sigure

Biletul zilei din darts (22 mai 2020). Remote Darts League 2 aduce la start 16 jucători interesanţi, 12 bărbaţi şi 4 doamne. Se joacă în sistem „primul la 6, dar nu mai mult de 10 leg-uri”. Astăzi joacă, fiecare cu fiecare, Jim Williams, Joe Chaney, Larry Butler şi Lorraine Winstanley. Partidele încep la 23:00, ora României, şi se succed la intervale de 30 de minute.

Jim Williams, favoritul serii şi al turneului

Biletul zilei din darts (22 mai 2020). Favoritul acestei mini-grupe este Jim Williams, care, credem noi, se va impune în toate cele 3 jocuri pe care le are de disputat. La Remote Darts League 1, Williams a pierdut în finală în faţa lui Richardson. Cel mai bun rezultat din acest an pentru el a fost finala Campionatului Mondial BDO, în care a fost învins de Wayne Warren cu 7-4. Deşi după primele 3 meciuri din RDL2 are o singură victorie şi două remize, el rămâne favorit la câştigarea turneului. Alegem pe bilet „Victorie Williams” în toate disputele la cote: 1,05 cu Winstanley, 1,62 cu Chaney şi 1,32 cu Butler.

Lorraine Winstanley nu are nicio şansă contra băieţilor

Biletul zilei din darts (22 mai 2020). Lorraine Winstanley este una dintre cele 3 fete care au pierdut toate cele 3 jocuri disputate până acum. A reuşit să fure numai 2 leg-uri în partida cu Tricole, în rest fiind învinsă la zero. Chiar dacă a jucat la ultimele 10 Campionate Mondiale BDO şi a atins finala în 2019, nivelul băieţilor este net superior, iar şansele ei de câştiga sunt minime. De altfel, singurul scop la intrarea în competiţie a fost depăşirea performanţei soţului ei, care a fost ultimul, cu un singur egal în 9 meciuri la RDL1. Lorraine mai are la dispoziţie 12 meciuri pentru a obţine 2 puncte (o victorie sau două egaluri), dar nu credem că se va întâmpla astăzi. Mizăm pe înfrângerea ei în toate jocurile serii la cote 1,18 cu Butler şi 1,10 cu Chaney.

Biletul zilei din darts (22 mai 2020)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii