Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din darts (26 aprilie 2020). Drept la ţintă cu o cotă de 2,42

Biletul zilei din darts (26 aprilie 2020). PDC Home Tour a ajuns în ziua a noua şi îşi desfăşoară jocurile din grupa 9. Patru dartişti (în fiecare grupă) din circuitul profesionist se înfruntă de la distanţă, din confortul propriei case, într-un turneu transmis în direct pe internet. În această etapă a competiţiei, joacă fiecare cu fiecare, liderul grupei calificându-se în runda următoare. Astăzi, partidele încep la 21:30 şi se dispută la fiecare jumătate de oră.

Aspinall, favorit cert

Biletul zilei din darts (26 aprilie 2020). Seara debutează cu duelul dintre Nathan Aspinall şi Steve Brown, la 21:30. Aspinall, locul 7 mondial, a jucat de două ori contra lui Brown, locul 116, câştigând de fiecare dată. În ultimul turneu desfăşurat normal, Aspinall a reuşit să îşi adjudece trofeul, iar la începutul acestei luni a experimentat deja sistemul de joc de acasă. Astăzi este favorit clar şi pronosticăm o victorie cu cel puţin 2 leg-rui diferenţă. „Aspinall handicap -1,5” are cota 1,44.

Leg-ul decisiv nu este improbabil

Biletul zilei din darts (26 aprilie 2020). A doua partidă a serii, de la 22:00, este cea dintre Ryan Joyce şi Simon Stevenson. Joyce e pe 44 în clasamentul mondial, în timp ce Stevenson ocupă poziţia 65. Cele două întâlniri directe dintre cei doi s-au încheiat cu victoria lui Stevenson. Anticipăm şi de această dată un joc echilibrat, care se poate termina chiar şi în decisiv, ca ultimul joc dintre cei doi. „Peste 7,5 leg-uri” are cota 1,68.

Biletul zilei din darts (26 aprilie 2020)

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii