Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din darts (26 mai 2020). Cotă 3,40 pe succesul principalului favorit la turneu

Biletul zilei din darts (26 mai 2020). Turneul Remote Darts League, ediţia a II-a, a ajuns la ziua cu numărul 8. Astăzi, James Richardson, Justin Thompson, Dave Cameron şi Laura Turner îşi vor disputa meciurile 4,5 şi 6, fiind ultimii care fac asta. Toate partidele se joacă în sistem „primul la 6, dar nu mai mult de 10 leg-uri”. Cele 6 jocuri încep la 23:00 şi se succed la interval de jumătate de oră.

 

Richardson, victorii pe linie

Biletul zilei din darts (26 mai 2020). James Richardson este favoritul întregului turneu. El a câştigat prima ediţie, pierzând un singur meci şi remizând un altul. În primele trei jocuri din turneul curent s-a impus fără mari probleme, acumulând un „legaveraj” de 18-5.

Laura Turner, singura fată care a câştigat un meci

Biletul zilei din darts (26 mai 2020). Adversarii lui din seara asta au jucat destul de bine. Laura Turner este singura fată care a reuşit o victorie, iar Thompson şi Cameron sunt, momentan, neînvinşi. Thompson are aceleaşi rezultate ca Richardson, dar cu adversari ceva mai accesibili, în timp ce Cameron a înregistrat un succes şi două egaluri. Mizăm pe victoriile lui Richardson, indiferent de adversar.

Biletul zilei din darts (26 mai 2020). Cotă 3,40 pe succesul principalului favorit la turneu

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii