Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din darts (28 mai 2020). Facem profit cu jocurile din PDC Unibet Home Tour

Biletul zilei din darts (28 mai 2020). A doua fază a grupelo PDC Unibet Home Tour este în plină desfăşurare. După ce Klaasen şi de Decker au obţinut biletele pentru final 8 e timpul să aflăm cine merge mai departe din grupa 3. Favorit este scoţianul Gary Anderson în faţa galezilor Nick Kenny şi Jamie Lewis şi a englezului Luke Humphries. Jocurile, în sistem „primul la 6”, încep la 21:30 şi se succed la jumătate de oră.

Anderson, favorit cert

Biletul zilei din darts (28 mai 2020). Gary Anderson – Nick Kenny este primul meci al serii, de la 21:30. Ambii au ajuns în această etapă după 3 victorii în prima fază, scoţianul cedând mai puţine leg-uri decât adversarul său, 4 faţă de 8. Anderson, locul 9 în clasamentul mondial, a arătat că tratează serios turneul, chiar dacă e de acasă, şi s-a impus rapid în prima parte. Kenny, poziţia 109 în topul PDC, a fost surpriza grupei din prima fază, reuşind să se impună în faţa unor jucători mult mai bine clasaţi: Humphries (şi acum coleg de grupă) – 34, Petersen – 56 şi Murnan – 72. Totuşi nu credem că va avea vreo şansă astă seară. „Anderson victorie şi cele mai multe 180-uri” are cota 2,02.

 

Cei doi au avut parte de meciuri lungi în acest turneu

Biletul zilei din darts (28 mai 2020). De la 22:00, Luke Humphries îl înfruntă pe Jamie Lewis. Englezul a avut nevoie de două încercări pentru a ajunge în această fază. Prima dată a fost eliminat de Nick Kenny, pentru ca apoi să se califice dintr-o grupă cu alţi trei „reînscrişi” în competiţie, printre care Michael Smith (locul 5 mondial). De altfel, Humphries a pierdut un singur joc în turneu, cel de debut, 3-5 contra lui Kenny. Apoi s-a concentrat şi a câştigat tot. Lewis a avut mai mult noroc. Chiar dacă a pierdut prima partidă din turneu a reuşit să treacă mai departe de la prima încercare, cu doar două victorii din 3 posibile. 33,33% dintre jocurile celor doi au avut nevoie de decisiv, iar alte 44,44% s-au încheiat la diferenţă de două leg-uri. „Peste 9,5 leg-uri” are cota 1,86.

Biletul zilei din darts (28 mai 2020)

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii