Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din darts (5 mai 2020). Înmulţim miza cu 4 din doar două jocuri

Biletul zilei din darts (5 mai 2020). O nouă zi, o nouă grupă în PDC Unibet Home Tour. Turneul de acasă sponsorizat de Unibet a ajuns la grupa 19. Patru profesionişti, fiecare cu fiecare. Şase meciuri care se desfăşoară din jumătate în jumătate de oră, primul având startul la 21:30. Locul 1 în grupă se califică mai departe.

Durrant, favoritul grupei

Biletul zilei din darts (5 mai 2020). Glen Durrant – Vincent van der Meer este duelul care deschide seara şi grupa, de la 21:30. Favoritul hârtiei este Durrant, locul 19 în clasamentul profesioniştilor. Adversarul său ocupă poziţia 85. Durrant a părut în formă la ultimul Players Championship, când a fost eliminat în optimi, în leg decisiv. Van der Meer a luat bătaie încă din primul tur. Niciunul dintre cei doi nu a experimentat încă turneele de acest tip, din confortul propriei locuinţe, şi de aceea este posibil ca rezultatul final să difere de cel anticipat. Încercăm să evităm surpriza şi mergem pe un pronostic „safe” : „Durrant cele mai multe 180-uri”, la cotă 1,90.

Pipe este în formă bună

Biletul zilei din darts (5 mai 2020). Prima „etapă” a grupei se termină cu meciul Justin Pipe – Maik Kuivenhoven, de la 22:00. Pipe, al 54-lea în lume, s-a descurcat bine împotriva adversarilor mai slab clasaţi decât el la ultimul Players Championship, fiind eliminat în 16-imi de Keegan Brown – locul 30. La acelaşi turneu, Kuivenhoven, poziţia 79, a reuşit cea mai mare surpriză, în primul tur, eliminându-l pe liderul mondial van Gerwen în decisiv, dar a pierdut imediat cu Gavin Carlin, locul 74. Pipe e mai în formă şi puţin mai bun, aşa că mergem pe mâna lui. „Pipe cele mai multe 180-uri”, la cotă 2,10.

Biletul zilei din darts (5 mai 2020)

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii