Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din darts (7 mai 2020). Cotă 3,65 în grupa 21 de la PDC Unibet Home Tour

Biletul zilei din darts (7 mai 2020). PDC Unibet Home Tour a ajuns la grupa 21. Olandezul Telnekes a fost nevoit să se retragă momentan, din cauza unor probleme familiale. În locul său, intră Karel Sedlacek, locul 1 în Cehia. El se alătură fostului campion mondial Rob Cross, dublului campion mondial de juniori Dimitri van den Bergh şi lui William Borland, un tânăr scoţian talentat proaspăt intrat în circuitul profesioniştilor

Cross nu cedează mai mult de două leg-uri

Biletul zilei din darts (7 mai 2020). Rob Cross – William Borland, de la 21:30, este primul meci al grupei. Diferenţa dintre cei doi este enormă, atât ca valoare şi rezultate, cât şi ca poziţie în clasamentul mondial. Cross e al patrulea în lume şi fost câştigător de titlu mondial. Borland a devenit profesionist în acest sezon. Favorit este, fără îndoială, primul. „Cross handicap -2,5” are cota 1,91.

Belgianul este favorit

Biletul zilei din darts (7 mai 2020). În cel de-al doilea joc, se întâlnesc van den Bergh şi Sedlacek, de la 22:00. Cehul e primul în ţara lui, dar în topul mondial ocupă abia poziţia 110. Adversarul său, belgianul van den Bergh, şi-a demonstrat deja talentul. Are două titluri mondiale ca junior, iar ca senior a ajuns în sferturile Campionatului Mondial în două rânduri şi în o dată în semifinalele Cupei Mondiale. „Van den Bergh handicap -1,5” are cota 1,91.

Biletul zilei din darts (7 mai 2020)

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii