Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din DOTA2 (12 mai 2020). Cotă 5,64 din două meciuri eliminatorii

Biletul zilei din DOTA2 (12 mai 2020). Pentru astăzi, analizăm două meciuri din turnee de cupă de DOTA2. Ambele se desfăşoară în sistemul „eliminare dublă”. În Cyber Cup (Europe), OG Seed şi Nemiga se luptă de la 20:00, în timp ce FlyToMoon 2.0 înfruntă KVP în Isolation Cup, de la 20:30.

Nemiga e în mare formă

Biletul zilei din DOTA2 (12 mai 2020). În primul joc, de la 20:00, OG Seed şi Nemiga se luptă pentru un loc în semifinala de pe ruta câştigătoarelor. Vestea bună pentru cele două este că pierzătoarea nu este eliminată din turneu şi primeşte o a doua şansă pe partea inferioară de tablou. OG Seed a avut rezultate slabe în ultimul timp, singura echipă pe care a înfrânt-o în ultimele 7 merciuri fiind formaţia-mamă OG. În rest, a luat bătaie în ultimele 10 jocuri de turneu pe care le-a disputat. Nemiga, în schimb, e în formă. E în semifinală la Isolation Cup, a făcut finală la Sector sez. 2 şi e neînvinsă la Arena Blood sez. 2 după primele 3 jocuri. „Victorie Nemiga” are cota 3,55.

KVP s-a impus categoric în meciul direct precedent

Biletul zilei din DOTA2 (12 mai 2020). De la 20:30, KVP şi FlyToMoon 2.0 îşi joacă ultima şansă în Isolation Cup. Cine pierde părăseşte turneul. Cele două s-au întâlnit şi în primul tur al competiţiei, când KVP s-a impus cu 2-0. Ambele sunt echipe noi în circuitul de gaming profesionist şi pot apărea surprize, dar victoria categorică din meciul precedent ne face să credem că FlyToMoon 2.0 va pierde din nou. „Victorie KVP” are cota 1,59.

Biletul zilei din DOTA2 (12 mai 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii