Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din DOTA2 (2 mai 2020). 170% profit într-o seară normală de DOTA

Biletul zilei din DOTA2 (2 mai 2020). Sâmbăta ne aduce două dispute demne de luat în calcul pe orice bilet. În Epic Prime League, turneu aflat la primul sezon, se întâlnesc prima şi ultima din clasament, de la 19:00, în timp ce în Pushka League, divizia 1, se duelează două formaţii din top 3. Pronosticurile noastre pe aceste două jocuri aduc o cotă 2,70 numai bună de jucat.

B8, pierzătoarea de serviciu

Biletul zilei din DOTA2 (2 mai 2020). VP.Prodigy – B8, de la 19:00, aduce faţă în faţă liderul şi codaşa. Pentru VP este ultimul joc al grupei, calificarea în faza următoare fiind deja asigurată. În primele 6 etape a adunat 5 victorii şi o înfrângere, toate terminându-se cu scorul de 2-0. B8 are doar 5 partide până acum, dar le-a pierdut pe toate. În acest interval a smuls doar două hărţi, în disputele cu echipele aflate acum pe locurile 5 şi 6. „VP.Prodigy handicap -1,5” are cota 1,40.

Alliance, moral bun în faţa echipierilor Ninjas

Biletul zilei din DOTA2 (2 mai 2020). Alliance – Ninjas in Pyjamas, de la 20:00, este „derby”-ul zilei în Pushka League, grupa europeană. Cei de la Ninjas sunt lideri cu trei victorii din tot atâtea posibile, fiind urmaţi de echipele Team Secret şi Alliance, fiecare cu câte 3 succese şi un eşec. Cu o zi înainte de startul acestui turneu, Ninjas şi-a schimbat complet echipa, aducându-i pe cei cinci care compuneau Chicken Fighters, mişcare ce s-a dovedit inspirată. La ESL One LA, Alliance a învins Chicken Fighters cu 2-1. Chiar dacă Ninjas au 3 victorii, nu au jucat cu nicio echipă „grea”. Mergem pe mâna lui Alliance în acest meci. „1 solist” are cota 1,93.

Biletul zilei din DOTA2 (2 mai 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii