Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din DOTA2 (26 aprilie 2020). Profit de aproape 250% din doar trei jocuri

Biletul zilei din DOTA2 (26 aprilie 2020). Trei jocuri interesante de DOTA 2 ne aduc o cotă totală de 2,44. Avem trei dueluri din două competiţii. În zona americană, BTS Pro Series propune meciul Evil Geniuses – Thunder Predator, pentru ultimul loc în finala turneului. Pe „bătrânul continent”, Pushka League se află în faza grupelor. De la 17:00, Virtus.pro luptă cu Flytomoon în grupa ex-sovietică. Seara se termină cu Team Secret – OG Seed, de la 20:00, în grupa europeană.

„Tradiţia” spune că vor câştiga geniile

Biletul zilei din DOTA2 (26 aprilie 2020). În penultimul joc al turneului, BTS Pro Series: Americas propune un duel interesant între Evil Geniuses şi Thunder Predator, de la 19:00. Câştigătoarea va înfrunta echipa Quincy Crew în marea finală pentru premiul de 21.000$. EG şi TP s-au luptat până acum de trei ori, de fiecare dată învingând „geniile”. Cel mai recent meci a fost cel din grupele turneului, când Thunder a pierdut, chiar dacă luase prima hartă. „1 solist” are cota 1,65.

Ne aşteptăm la un joc scurt

Biletul zilei din DOTA2 (26 aprilie 2020). În Pushka League, divizia 1, avem Virtus.pro – Flytomoon, de la 17:00. Cele două s-au întâlnit de 5 ori, avantajul victoriilor fiind de partea celor de la Fly, cu 3-2. Ultimul duel a avut loc în finala Parimatch League, când Virtus.pro a plecat acasă cu cecul cel mic, premiul de 50.000 $ ajungând la învingătoarea Fly. De atunci, Virtus nu a mai pierdut nici măcar un joc, arătând o formă de invidiat.  8 din ultimele 12 jocuri le-a terminat fără să cedeze vreo hartă. De cealaltă parte, Fly a evoluat oscilant, alternând victorii clare cu eşecuri neaşteptate. Singura constantă a fost scorul 2-0, indiferent de învingătoare. „Sub 2,5 hărţi” are cota 1,42.

„2-0”, singurul scor probabil

Biletul zilei din DOTA2 (26 aprilie 2020). Ultimul joc din Pushka 1 din această seară este cel dintre Team Secret şi OG Seed, de la 20:00. Cele două se cunosc deja, pentru că s-au înfruntat la începutul anului. Secret a învins cu 2-0 şi este favorită şi astăzi. OG Seed este „centrul de juniori” al celor de la OG. Menită mai mult să trieze jucătorii talentaţi şi să le ofere experienţă Seed nu are rezultate notabile, terminând turneele pe locuri codaşe. „2-0 scor corect” are cota 1,47.

Biletul zilei din DOTA2 (26 aprilie 2020)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii