Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din DOTA2 (27 aprilie 2020). Două jocuri ne aduc triplarea mizei

Biletul zilei din DOTA2 (27 aprilie 2020). Competiţiile de DOTA continuă în toate colţurile lumii, iar atenţia asupra lor a crescut de când sportul tradiţional a luat o pauză. Pentru biletul de astăzi am selectat două dueluri interesante din două turnee est-europene: din SECTOR vine meciul Cyber Legacy – Vikin.gg, în timp ce Pushka League ne oferă Natus Vincere – FlyToMoon.

Vikin.gg, 5 victorii din 5 posibile cu Cyber Legacy

Biletul zilei din DOTA2 (27 aprilie 2020).  De la 19:00, Cyber Legacy – Vikin.gg este jocul care decide prima finalistă a turneului SECTOR (sezonul 2). Învinsa acestei dispute va avea şansa de a ajunge în finală pe ruta piezătoarelor. Cele două s-au întâlnit de 5 ori în ultimele 5 săptămâni şi câştigătoare a fost, de fiecare dată, echipa Vikin.gg. „2 solist” are cota 1,44.

FlyToMoon este în formă bună

Biletul zilei din DOTA2 (27 aprilie 2020).  În Pushka League, prima divizie, Natus Vincere întâlneşte pe FlyToMoon, de la 20:00. Până acum, după două etape disputate în turneu, Navi are o victorie şi o înfrângere, în vreme ce FTM a pierdut de două ori. Cele două s-au întâlnit de 5 ori în trecut, scorul fiind de 3-2 pentru NaVi, dar ultimele două au fost câştigate de FTM. Mai mult, FTM a arătat o formă bună în ultima perioadă, ajungând în semifinale sau finală, spre deosebire de adversari care au atins cel mult primul tur eliminatoriu. „2 solist” are cota 2,00.

Biletul zilei din DOTA2 (27 aprilie 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii