Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din DOTA2 (3 mai 2020). Superofertă în materie de cote: 3,99 pentru 3 jocuri

Biletul zilei din DOTA2 (3 mai 2020). Trei dueluri foarte interesante se desfăşoară astăzi în turneele de DOTA. În Epic Prime League, avem şanse să aflăm cine se califică în faza următoare a competiţiei, deşi nu este încă ultima etapă. În Pushka League, se înfruntă echipele de pe locurile 2 şi 3. Ne aşteptăm la un meci strâns şi spectaculos. Dacă din descrieri nu v-am convins, vă mai spunem că avem şi o cotă 4 pe cele trei jocuri, ca să facem lucrurile şi mai atractive.

Virtus n-a cedat nicio hartă

Biletul zilei din DOTA2 (3 mai 2020). De la 16:00, Virtus.pro întâlneşte pe FlyToMoon în Epic Prime League. Cei de la Virtus sunt într-o formă de zile mari. Au câştigat categoric ESL One Los Angeles, iar acum, în Epic au 5 victorii din 5 posibile. Mai mult, nu au cedat nici măcat o hartă în tot turneul. FTM are 3 succese în 5 partide şi stă pe locul 3 momentan. Chiar dacă va pierde astăzi, are şanse mari să ajungă în faza eliminatorie. „Scor corect 2-0” are cota 1,75.

Duel echilibrat, cu şanse de decisiv

Biletul zilei din DOTA2 (3 mai 2020). Tot în Epic Prime League, Winstrike se duelează cu Team Unique, de la 19:00. Ambele au câte 3 înfrângeri până în acest moment, dar Winstrike are două victorii, faţă de doar una pentru Team Unque. Un eventual succes o duce pe WinStrike în faza eliminatorie. De partea cealaltă, Unique, dacă ar câştiga azi, ar mai avea nevoie de un succes cu B8 (lucru extrem de probabil) pentru a se califica mai departe. Favorita bookmakerilor este Team Unique, dar noi credem că va ceda cel puţin o hartă. „Winstrike câştigă cel puţin o hartă” are cota 1,40.

NaVi e deja calificată

Biletul zilei din DOTA2 (3 mai 2020). Schimbăm competiţia şi trecem în Pushka League, unde, de la 17:00, Natus Vincere joacă împotriva lui VP.Prodigy. Cu 4 victorii şi o înfrângere, NaVi e pe locul 2 în grupă, în spatele celor de la HellRaisers, din cauza rezultatului din meciul direct, câştigat de HR cu 2-0. Dar e sigură de locul în faza eliminatorie. Prodigy a disputat doar 3 jocuri, pierzând cu FlyToMoon, dar învingându-le pe Team Spirit şi pe HellRaisers. Un succes azi îi califică în runda următoare. Mergem pe mâna lor în această seară şi vă propunem: „Victorie VP.Prodigy”, la cotă 1,63.

Biletul zilei din DOTA2 (3 mai 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii