Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din DOTA2 (4 mai 2020). COTĂ 10 din 4 jocuri!

Biletul zilei din DOTA2 (4 mai 2020). Săptămâna începe cu o zi plină de dueluri interesante în turneele de DOTA. Ne apropiem de finalul etapelor de grupă atât în Epic Prime Leage, cât şi în Pushka League, ceea ce înseamnă că toate jocurile influentează mai mult ca oricând şansele de calificare mai departe. Dar să le analizăm pe rând.

Virtus, deja calificată

Biletul zilei din DOTA2 (4 mai 2020). Începem în Epic Prime, unde Virtus.pro întâlneşte Winstrike, de la 16:00. Virtus este deja sigură de prezenţa în faza eliminatorie graţie celor 4 victorii din primele 5 runde. A strâns deja 15 puncte (se acordă două puncte pentru victorie şi unul pentru fiecare hartă câştigată) şi nu are cum să rateze calificarea. Situaţia complicată e la Winstrike, care are nevoie de victorie, ba chiar la zero, pentru a mai putea spera. Până acum a strâns 6 puncte din 3 victorii, iar astăzi are ultimul meci. Va fi totul sau nimic pentru Winstrike, dar adversarul este redutabil. Noi credem că va câştiga cel puţin o hartă aşa că pronosticul este „Winstrike handicap +1,5”, la cotă 2,35.

Victorie la îndemână pentru Liquid

Biletul zilei din DOTA2 (4 mai 2020). De la 17:00, Team Liquid joacă împotriva lui OG Seed, în grupa europeană a Pushka League. Situaţia este destul de clară în clasament, Alliance fiind lider cu 4 victorii, urmată de trei echipe cu 3 succese şi alte 3 cu unul singur, iar primele 4 se califică mai departe. Aşadar, oricare dintre formaţiile de pe locurile 2-4 are nevoie să mai câştige o dată pentru a merge în faza eliminatorie. Este exact scenariul din acest meci: Liquid trebuie să învingă pe OG Seed, iar calculele hârtiei spun că asta se va întâmpla. Aşadar, jucăm „victorie Team Liquid”, la cotă 1,40.

HellRaisers nu are pentru ce lupta

Biletul zilei din DOTA2 (4 mai 2020). De la 20:00, HellRaisers – Team Spirit este meciul care decide soarta celei din urmă. HR este pe locul 1 în grupa CIS a Pushka League, cu 4 victorii din 5 partide şi s-a calificat deja mai departe. Team Spirit a câştigat o singură dată şi a pierdut de trei ori. Dar mai are speranţe să prindă locul 4 pentru a merge în runda următoare. Ar trebui să se impună în ultimele două jocuri. Diseară, cu HellRaisers ar trebui să fie mai uşor, deoarece HR e deja calificată. Totuşi, diferenţa de valoare între cele două este net în favoarea liderului. „Team Spirit handicap +1,5” are cota 1,68.

Vikin.gg îşi continuă seria

Biletul zilei din DOTA2 (4 mai 2020). Seara se încheie cu meciul de la 23:00, dintre Vikin.gg şi Aggressive Mode, în Pushka League, divizia 2. Cine câştigă liga promovează în sezonul viitor în prima divizie. Vikin.gg n-a cedat nicio hartă până acum, spulberându-şi primii doi adversari cu 2-0. AM a jucat o singură dată şi a pierdut 1-2 la Family Team. Câştigătoarea grupei merge direct în semifinalele fazei eliminatorii, în timp ce locurile 2 şi 3 ajun în sferturi. Vikin.gg este cea mai bună echipă din competiţie şi nu are de gând să rateze locul 1, iar o victorie astăzi asigură prezenţa în semifinale. „Scor corect 2-0” are cota 1,79.

Biletul zilei din DOTA2 (4 mai 2020)

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii