Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din DOTA2 (5 mai 2020). Cotă 4,00 în grupa CSI din Pushka League

Biletul zilei din DOTA2 (5 mai 2020). Pushka League a ajuns în penultima zi de meciuri în grupă. Lucrurile se pot clarifica în privinţa calificatelor în faza următoare. Duelurile interesante sunt în grupa CSI: Virtus.pro – VP.Prodigy (de la 20:00) şi B8 – FlyToMoon (de la 23:00). Virtus şi Fly luptă pentru ultima poziţie care duce în faza eliminatorie.

Virtus are nevoie de victorie împotriva „fratelui mai mic”

Biletul zilei din DOTA2 (5 mai 2020). Virtus.pro – VP.Prodigy, de la 20:00, este un duel „în familie”. Prodigy reprezintă echipa de tineret a celor de la Virtus, formaţia în care se antrenează tinerele talente. Şi cum juniorii sunt deja siguri de prezenţa în runda următoare, rămâne de văzut dacă le vor pune beţe în roate colegilor de la „echipa mare”. O victorie astăzi i-ar asigura în asigura calificarea lui Virtus. , întrucât în ultimul meci al grupei va juca împotriva celor de la Team Spirit, echipă pe care a învins constant în ultima perioadă. „Virtus.pro câştigă cu scorul de 2-0” are cota 2,65.

B8 a pierdut toate jocurile cu 0-2

Biletul zilei din DOTA2 (5 mai 2020). În celălalt meci al grupei, FlyToMoon joacă împotriva lui B8, de la 23:00. FTM mai are şanse teoretice de a se califica mai departe, dar pentru asta are nevoie de două lucruri. Primul ar fi să câstige contra lui B8, ceea ce este extrem de probabil, mai ales că B8 a pierdut toate jocuri la zero până acum. A doua condiţie necesară ar fi ca Virtus să piardă unul dintre ultimele sale două meciuri şi s-ar juca baraj în caz de egalitate de puncte. „FlyToMoon câştigă cu scorul de 2-0” are cota 1,51.

Biletul zilei din DOTA2 (5 mai 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii