Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din DOTA2 (7 mai 2020). Dublăm banii cu două meciuri de baraj

Biletul zilei din DOTA2 (7 mai 2020). Pushka League are programate două partide decisive astăzi. În prima divizie, se decide soarta la retrogradare între Nigma şi OG Seed, de la 18:00. Team Unique şi NOVA se luptă, de la 19:00, pentru ultima poziţie care aduce calificarea în turul următor, în liga secundă. Ambele sunt meciuri de baraj necesare pentru departajarea finală, după ce etapele grupelor s-au încheiat în cursul zilei de miercuri.

Nigma porneşte din postură de favorit

Biletul zilei din DOTA2 (7 mai 2020). Nigma – OG Seed, de la 18:00, stabileşte clasamentul final al grupei europene din Pushka Legue. Amândouă au terminat cele 6 etape cu o victorie şi 5 înfrângeri, cu precizarea că în meciul direct a câştigat Nigma cu 2-1. Indiferent de rezultatul jocului din această seară, ambele echipe sunt eliminate din competiţie, dar învingătoarea va fi invitată în sezonul viitor să participe tot în prima divizie, în timp ce pierzătoare va retrograda în liga secundă. „Victorie Nigma” are cota 1,53.

În grupă, Unique s-a impus cu 2-0

Biletul zilei din DOTA2 (7 mai 2020). De la 19:00, Team Unique se luptă cu NOVA pentru ultimul loc ce duce în faza eliminatorie. Cu câte o victorie şi două înfrângeri, cele două ocupă ultimele poziţii în grupa ţarilor CSI. Meciul direct a fost câştigat de Unique cu 2-0 şi este de aşteptat ca deznodământului barajului să fie acelaşi. „Victorie Team Unique” are cota 1,38.

Biletul zilei din DOTA2 (7 mai 2020)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii