Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din Europa League. Cota 30 din meciuri atractive!

Cu Mattéo Guendouzi, titular, OM va încerca să întrerupă seria bună a lui Strasbourg

După două zile pline de fotbal în Liga Campionilor, ne mutăm în Europa League, competiție care mereu a adus supărări, dar și multe bilete castigate pariorilor. Sperăm să fie cu noroc acest bilet!

În Europa League se înscrie mult

Primul meci se joacă între Genk și Dinamo Zagreb, unde ne așteptăm să vedem goluri de ambele părți, la cota 1.75.

Tot multe goluri ne așteptăm să vedem și la Celtic – Leverkusen, echipe care au marcat nu mai puțin de cinci goluri în prima etapă împreună. Scoțienii au pierdut cu 3-4 în fața celor de la Betis, în timp ce Bayer s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Ferencvaros.

Un solist care ne-a atras atenția este la Braga – Midtjylland, portughezii fiind favoriți să obțină toate cele trei puncte. Cota pentru 1 solist este 2.15.

Spectacol la Sociedad – Monaco

Un alt meci care ne așteptăm să fie foarte spectaculos este Real Sociedad – AS Monaco, așa că pariem pe GG la cota 1.80.

Toate meciurile puse pe același bilet oferă o cotă totală de 30.42.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate