Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din FA Cup. 240 de lei profit în sferurile Cupei Angliei

Biletul zilei din FA Cup. Cupa Angliei a ajuns în faza sferturilor de finală. Cele 4 partide sunt: Norwich – Manchester United, Sheffield United – Arsenal, Leicester – Chelsea şi Newcastle – Manchester City. Noi ne-am oprit la primele trei pentru un bilet, sperăm noi, câştigător.

United se păstrează pentru campionat

Biletul zilei din FA Cup. Norwich – Machester United se joacă sâmbătă, de la 19:30. Diferenţa de valoare este evidentă, oaspeţii fiind pe locul 5 în Premier League, iar gazdele pe ultima poziţie. „Diavolii” sunt favoriţi, dar nu trebuie să se obosească foarte tare, pentru că finalul în campionat este mai important. „Total goluri 1-3” are cota 1,47.

Sheffield poate face surpriza

Biletul zilei din FA Cup. Sheffield United – Arsenal începe la 15:00, duminică. Vecine în clasamentul Premier League, pe 8 şi 9, cele două promit un joc echilibrat. Gazdele şi-au depăşit deja obiectivul din campionat, aşa că vor aborda meciul liniştiţi. Arsenal are un sezon dezamăgitor, şi speră să mai salveze ceva. Cupa oferă deseori surprize, iar noi credem că aceasta va fi una dintre ele. „1X” are cota 1,61.

Chelsea e în formă

Biletul zilei din FA Cup. Duminică, de la 18:00, Leicester o înfruntă pe Chelsea. Rezultatele recente o indică favorită pe trupa din Londra. Leicester a făcut două egaluri, cu Watford şi Brighton, echipe modeste, pe când Chelsea tocmai a învins-o pe Manchester City, trimitând titlul din Premier League la Liverpool. „X2” are cota 1,44.

Biletul zilei din FA Cup

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii