Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Biletul Zilei din fotbal 01.11.2018. Începem luna cu fotbal

Man City
Man City

Biletul Zilei din fotbal 01.11.2018. Astăzi avem parte de câteva meciuri foarte interesante, iar noi ne așteptăm să facem profit încă de la începutul lunii.

Lucrurile la Dinamo București nu s-au liniștit deloc de când a venit Mircea Rednic. Antrenorul vorbește despre jucători în public și anunță transferuri, așa că aceștia nu sunt foarte încântați de noul antrenor. Cu toate acestea, sunt conștienți că orice evoluție proastă îi poate duce pe banca de rezerve, așa că ne așteptăm ca în acest duel, cu o echipă mult mai slabă, să vedem o evoluție bună din partea lui Dinamo. Gruparea din Miercurea Ciuc este modestă, așa că recomandăm cu încredere să pariați pe Dinamo în acest duel, la cota 1.27.


Biletul Zilei din fotbal 01.11.2018Biletul Zilei din fotbal pentru oferta de pariuri de joi, 01.11.2018

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Manchester City și Fulham. Cetățenii trec printr-o formă foarte bună, iar Pep Guardiola este genul de antrenor care vrea să câștige toate trofeele, așa că va trata și acest meci din Cupa Ligii cu seriozitate. Fulham are probleme destul de mari în campionat, iar principalul obiectiv în acest sezon este să rămână în prima ligă. Așadar, va folosi ceva rezerve, deci ne așteptăm la multe goluri din partea gazdelor. Din acest motiv, alegerea noastră este pe minimum trei goluri în meci.

Biletul Zilei din fotbal 01.11.2018

Ultimul duel de pe bilet este cel dintre Racing Santander și Real Betis. Oaspeții vor să rezolve problema calificării încă din tur, așa că șansele să vedem un meci dominat de gruparea din Sevilla sunt foarte mari. Cota este foarte bună, așa că merită pusă pe un bilet cu mai multe evenimente.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Agenții autorizate