Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din fotbal, 2 mai 2020. Patru meciuri. Opt echipe. Cotă 8!

Biletul zilei din fotbal, 2 mai 2020. Campionatul Rezervelor din Belarus a ajuns a etapa cu numărul 7. Sâmbătă, sunt programate ultimele patru meciuri alte rundei. Vom avea parte de trei dueluri echilibrate între echipe apropiate în clasament, singura excepţie fiind partida dintre Neman Grodno şi BATE Borisov.

Goluri multe şi în ambele porţi

Biletul zilei din fotbal, 2 mai 2020. Primul joc este cel dintre Belşina Bobruisk şi FC Brest, de la 13:00. Ambele echipe se clasau în a doua jumătate a clasamentului înainte de această rundă, gazdele având 7 puncte din două victorii, un egal şi trei înfrângeri, în timp ce oaspeţii reuşiseră să câştige o singură dată, pierzând celalte 5 meciuri. Brest nu are nici un punct în deplasare, dar a marcat de fiecare dată: 1-5 cu Slutsk şi 1-2 cu Vitebsk. Belşina s-a impus în ultimele două jocuri de „acasă” la diferenţă de 4 goluri: 4-0 cu Gorodeia şi 6-2 cu Smolevichi. „Ambele marchează şi peste 3,5 goluri” are cota 1,85.

Neman nu pierde la Borisov

Biletul zilei din fotbal, 2 mai 2020. Ziua continuă cu BATE Borisov – Neman Grodno, de la 13:30. Rezervele celor de la Borisov sunt departe de valoarea primei echipe, care a reuşit calificări în grupele Champions League. Cu 4 puncte din 6 etape, BATE e pe locul 13 din 16. A pierdut ambele partide de „acasă”. Înaintea acestei runde, Neman era pe 2, la 3 puncte de lider, în special, datorită rezultatelor de pe teren propriu (9 puncte din tot atâtea posibile). În deplasare, are 4 puncte, după ce şi-a luat o corecţie cu 5-0 de la Dinamo Minsk. „X2 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,78.

GG3+, la cotă 1,67

Biletul zilei din fotbal, 2 mai 2020. De la 14:00, Şahtior Soligorsk primeşte vizita lui Isloch Minsk. Gazdele sunt neînvinse după 6 etape, cu 3 victorii şi 3 remize. Oaspeţii, cu patru succese şi două egaluri, sunt la egalitate de puncte, dar au golaveraj mai bun 17-8 faţă de 14-6. Ambele formaţii au meciuri spectaculoase, cu medie mare de reuşită. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,67.

Vitebsk, slabă în apărare, dar marchează mult

Biletul zilei din fotbal, 2 mai 2020. Ultimul joc al etapei a şaptea este cel dintre Vitebsk şi Slavia Mozyr, de la 15:00. Situaţia celor două este identică aceleia din primul meci al zilei. Gazdele au două victorii, un egal şi o înfrângere, în timp ce oaspeţii au câştigat o dată, pierzându-le pe toate celelalte cinci. Slavia nu a marcat niciun gol în precedentele 4 runde, dar Vitebsk a încasat de fiecare dată „acasă”, chiar dacă adversarii au fost modeşti. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,47.

Biletul zilei din fotbal (1 mai 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii