Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din fotbal, 10 mai 2020. Două ponturi pariuri din Belarus ne dublează banii

Biletul zilei din fotbal, 10 mai 2020. Două ponturi pariuri din Belarus ne dublează banii. Am ales să mizăm pe duelurile celor de la Shakhter Soligorsk și celor de la BATE Borisov. 

Două ponturi pariuri din Belarus ne dublează banii

  • Cele două ponturi pariuri din Belarus pe care le-am ales ne dublează banii. Primul duel se dispută de la ora 16:00 și le pune față în față pe FC Vitebsk și Shakhter Soligorsk. Pariul nostru merge pe oaspeți pentru sunt mult mai valoroși decât adversarii de astăzi și pentru și-au revenit după un start ezitant de sezon, au trei victorii în ultimele trei partide.

Biletul zilei din fotbal, 10 mai 2020

  • A doua partidă ce compune biletul zilei din fotbal, 10 mai 2020, se joacă două ore mai târziu și implică o altă super echipă din Belarus. Smolevichy se duelează cu FC BATE Borisov și oaspeții sunt și de această dată favoriți. Doar că nu vom paria pe această variantă, ci pe numărul total de goluri în meci, peste 1,5. În ultimele trei partide pe care cele două echipe le-au disputat au fost mereu minimum două. 
Biletul zilei din fotbal, 10 mai 2020. Două ponturi pariuri din Belarus ne dublează banii

Biletul zilei din fotbal, 10 mai 2020. Două ponturi pariuri din Belarus ne dublează banii

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii