Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Biletul Zilei din fotbal 29 octombrie 2018

Sursa foto: Serpents of Madonnina

Biletul Zilei din fotbal 29 octombrie 2018. Am ales trei meciuri foarte interesante din oferta de luni, iar capul de afiş este Lazio – Inter.

Primul meci de pe bilet le pune faţă în faţă pe Slavia Praga şi Dukla Praga. Gazdele sunt într-o formă bună şi par principalele favorite la câştigarea titlului în acest sezon în Cehia. Doar Plzen pare pregătită să se ţină după Slavia, în timp ce Sparta nu pare să aibă forţa necesară. În această rundă, Slavia primeşte vizita celei mai slabe echipe din Praga, Dukla, iar noi ne aşteptăm să vedem o victorie clară a gazdelor, aşa că pariem pe un succes la handicap, la cota 1.54.


Biletul Zilei din fotbal 29 octombrie 2018Biletul Zilei din fotbal pentru oferta de pariuri de luni, 29.10.2018

Al doilea duel de pe bilet este cel dintre Lazio şi Inter. În timp ce romanii nu trec prin cea mai bună perioadă, Inter pare pregătită să se bată cu Napoli pentru locul din în clasament, deoarece locul unu pare imposibil cu un Juventus care a strâns 28 de puncte în primele 10 partide, cele mai multe din ultimii 10 ani. Inter are un lot foarte puternic, care poate obţine victorii mari împotriva rivalilor, chiar şi în deplasare. Din acest motiv, pentru acest derby de la începutul săptămânii mizăm pe o dublă în favoarea oaspeţilor, la cota 1.60.

Biletul Zilei din fotbal 29 octombrie 2018

Ultimul duel de pe biletul zilei din fotbal de luni este cel dintre Concordia Chiajna şi Dinamo Bucureşti. Gazdele au un lot modest, însă marea problemă este la Dinamo, care se află foarte aproape de locurile care duc la retrogradare. Mircea Rednic are o misiune imposibilă în acest sezon la cum arată echipa, însă suntem de părere că din această deplasare poate scoate cel puţin un punct.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Agenții autorizate