Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din fotbal (3 mai 2020). Liga secundă bielorusă înmulţeşte banii de patru ori

Biletul zilei din fotbal (3 mai 2020). Cea de-a treia etapă din divizia secundă a Belarusului se încheie astăzi. Clasamentul arată deja o diferenţă de 19 puncte între lider şi ultimul loc, chiar dacă s-au jucat maximum 3 meciuri, pentru că nu mai puţin de 5 cluburi au fost depunctate de federaţie. Practic, lupta pentru evitarea retrogradării a început înainte de startul sezonului. Două dintre formaţiile depunctate joacă astăzi.

GG, la 1,88

Biletul zilei din fotbal (3 mai 2020). De la 16:00, FC – Lida primeşte vizita lui FC Slonim. Gazdele sunt la -2 puncte în clasament, după ce în primele 2 etape au scos doar un egal cu Naftan. Penalizarea de 3 puncte primită din partea federaţiei a făcut ca Lida să pornească în acest sezon de pe locurile 10-11 din 14 (la egalitate cu Orsha. Oaspeţii, cu remiză şi victorie în meciurile precedente, au nevoie de un succes astăzi pentru a urca pe podium. „Ambele marchează” are cota 1,88.

Gazdele au 4 goluri marcate pe meci

Biletul zilei din fotbal (3 mai 2020). Partida care încheie etapa este FC Krumkachy – FC Gomel, de la 17:00. Gazdele sunt singura formaţie din ligă care are victorii pe linie, după egalul de ieri al lui Lokomotiv Gomel cu Naftan. Au marcat de câte 4 ori în fiecare partidă de până acum. Încă un succes în meciul cu Gomel şi urcă pe prima poziţie a clasamentului. Oaspeţii, penalizaţi cu 5 puncte de forurile decizionale, n-au cunoscut gustul victoriei în acest sezon, având doar un egal şi o înfrângere. „Peste 1,5 goluri gazde” are cota 2,10.

Biletul zilei din fotbal (3 mai 2020)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii