Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din fotbal (30 aprilie 2020). Rezervele din Belarus aduc profit considerabil

Biletul zilei din fotbal (30 aprilie 2020). Chiar dacă numărul de cazuri de COVID-19 a depăşit 13.000 (la o populaţie de 9,5 milioane de persoane), Belarusul se încăpătânează să joace fotbal. Ba chiar cu spectatori în tribune. Vineri, sunt programate 5 partide în fosta ţară sovietică, trei dintre ele în Liga Rezervelor, pe care le-am analizat şi din ele am alcătuit acest bilet.

Dinamo a primit gol într-un singur meci

Biletul zilei din fotbal (30 aprilie 2020). De la 13:00, Dinamo Minsk 2 întâlneşte pe Slutsk 2. Gazdele, primul loc în campionat, sunt favorite şi în această dispută. După primele 6 etape au 16 puncte, egalul de la FC Minsk 2 fiind cel care strică un parcurs perfect. Toate cele 5 victorii au fost la zero. Oaspeţii au început bine sezonul şi după două runde aveau maxim de puncte, dar în următoarele patru au venit două înfrângeri şi două remize. De fiecare dată când a jucat în deplasare, Slutsk a pierdut, încasând câte 4 goluri. „Oaspeţii nu marchează” are cota 1,90.

Jodino garantează lipsa spectacolului

Biletul zilei din fotbal (30 aprilie 2020). FC Minsk 2 primeşte vizita lui Jodino 2 tot de la 13:00. Gazdele sunt solide pe teren propriu, fiind singura echipă care a smuls punct liderului, după un 2-2. În celălalt meci, FC Minsk s-a impus cu 3-0 în faţa lui BATE Borisov. Faptul că gazdele sunt una dintre echipele care aspiră la titlu este evidenţiat şi de rezultatele din deplasare. Cu 3 victorii şi o înfrângere, sunt cea mai bună formaţie „afară”. Jodino este echipa cu cea mai mică medie de goluri, doar 11 în 6 etape. Oaspeţii au rezultate bune până acum, 3-2-1 fiind linia de clasament, dintre care o victorie, o remiză şi o înfrângere au venit din deplasare. „1X şi sub 3,5 goluri” are cota 2,00.

Gorodeia nu are nicio şansă

Biletul zilei din fotbal (30 aprilie 2020). De la 14:00, FK Gorodeia se deplasează la Rukh Brest. Oaspeţii sunt „lanterna roşie”, cu un singur egal şi 5 înfrângeri. În 6 etape disputate, au reuşit să marcheze de numai două ori, încasând 19 goluri, cele mai multe dintre toate formaţiile. Gazdele, cu patru victorii şi 2 eşecuri, sunt pe locul 6. Pe teren propriu, au câştigat ambele meciuri jucate, marcând de fiecare dată 3 goluri. „1 pauză / 1 final şi peste 2,5 goluri” are cota 1,55.

Biletul zilei din fotbal (30 aprilie 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii