Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Biletul Zilei din fotbal 31 octombrie 2018

CFR
CFR

Biletul Zilei din fotbal 31 octombrie 2018. Avem parte de foarte multe meciuri, așa că am făcut un bilet care ne așteptăm să aducă profit pariorilor.

În timp ce în majoritatea tărilor din Europa se joacă meciuri din Cupă, în Italia avem parte astăzi de o restanță din Serie A. Este vorba despre duelul dintre AC Milan și Genoa, două echipe care se luptă la mijlocul clasamentului și speră să prindă un loc cât mai bun. AC Milan este fix sub linia locurilor europene, iar o victorie este obligatorie pentru a mai calma spiritele la echipă. Genoa nu trece prin cea mai bună formă, așa că ne așteptăm să vedem o victorie a gazdelor, la o cotă foarte bună, 1.44.


Biletul Zilei din fotbal 31 octombrie 2018Biletul Zilei din fotbal pentru oferta de pariuri de miercuri, 31.10.2018

Chelsea a avut noroc la tragerea la sorți în Cupa Ligii, fiind repartizată cu Derby County. Londonezii se luptă în Premier League cu Liverpool și Manchester City pentru titlu, iar în Cupă probabil vor folosi câteva rezerve. Cu toate acestea, având în vedere că Derby este o echipă mult mai modestă, cel mai probabil vom vedea o victorie a celor de la Chelsea. Cota este bună pentru un astfel de bilet, cu mai multe evenimente, așa că recomandăm să o puneți când faceți biletul.

Biletul Zilei din fotbal 31 octombrie 2018

Închidem biletul zilei din fotbal cu jocul dintre Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj, din optimile de finală din Cupa României. Clujenii au terminat turul pe primul loc, reușind să depășească FCSB cu două runde înainte de final, iar acum se pregătesc să ajungă cât mai departe și în această competiție. Cum rezultatele sunt mereu surprinzătoare, recomandăm să pariați cu prudență și să alegeți un pariu pe o dublă în favoarea oaspeților.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Agenții autorizate