Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din fotbal (6 mai 2020). Cotă 2,76 din primele două meciuri din etapa a opta

Biletul zilei din fotbal (6 mai 2020). Campionatul Naţional al Rezervelor din Belarus are programate primele două meciuri ale etapei a opta joi, de la 14:00. FC Minsk 2 se deplasează la FK Gorodeia 2, în timp ce Slutsk 2 primeşte vizita celor de la Energetik-BGU 2.

Scorul, singura întrebare

Biletul zilei din fotbal (6 mai 2020). Gorodeia – Minsk este genul de partidă în care câştigătorul se cunoaşte dinainte, punându-se doar problema scorului. Minsk e pe locul secund în clasament, având 16 puncte după primele 7 etape. De cealaltă parte, gazdele de la Gorodeia sunt pe ultima poziţie şi nu au bătut pe nimeni până acum. Mai mult, în primele 7 runde au reuşit să acumuleze numai 1 punct, din remiza 0-0 cu Şahtior Soligorsk. „2 ;i peste 3,5 goluri” are cota 1,66.

Slutsk joacă bine „acasă”

Biletul zilei din fotbal (6 mai 2020). Slutsk şi Energetik sunt destul de apropiate în clasament, locurile 9 şi respectiv 12, despărţite de numai 3 puncte. Gazdele sunt echipă de teren propriu, întrucât toate punctele acumulate au venit în faţa propriilor suporteri. „Acasă” n-au pierdut, având două victorii şi două egaluri, în schimb „afară” au trei înfrângeri din tot atâtea meciuri. Oaspeţii n-au reuşit încă să câştige pe teren străin, acumulând un singur punct în deplasare, după 0-0 la Jodino. În celelalte două partide „afară” au pierdut cu Neman şi Rukh Brest. În cele trei partide au marcat o singură dată. „PSF 1” are cota 1,66.

Biletul zilei din fotbal (6 mai 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii