Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din fotbal australian. Peste 500% profit din doar 3 meciuri

Biletul zilei din fotbal australian. În Europa, fotbalul presupune un balon rotund şi un teren în colţuri. La Antipozi, fotbalul australian – cel mai popular sport al ţării – înseamnă un teren rotund şi un balon cu colţuri. Partidele sunt extrem de spectaculoase, cu multe dueluri „bărbăteşti”, reuşite din  belşug şi acţiune nonstop. Iar în acest week-end, a început prima ligă, aşa că avem opţiuni noi pentru biletele noastre.

 

Două formaţii cu medie de peste 160 de puncte pe meci

Biletul zilei din fotbal australian. North Melbourne Kangaroos – St Kilda Saints, prima partidă de pe bilet, are fluierul de start duminică, la 04:05 – ora României. Cele două au terminat sezonul trecut pe 12 şi 14, în clasament, despărţite de o singură victorie. Media de puncte pe meci a fost 166,27 pentru Canguri şi 163,90 pentru Sfinţi. În ultimele 6 „directe”, palmaresul este egal, 3-3. Cinci dintre acestea s-au terminat cu mai mult de 160 de puncte pe tabelă. „Peste 151,5 puncte” are cota 1,85.

„Leii” sunt pe val în „directele” cu „Şoimii”

Biletul zilei din fotbal australian. De la 06:40, Hawthorn Hawks primeşte vizita lui Bisbane Lions. Oaspeţii au terminat sezonul regular din ediţia trecută pe locul 2, cu 16 succese şi 6 eşecuri, la egalitate cu liderul Geelong Cats. În play-off însă, au pierdut primele două partide şi au fost eliminaţi. Gazdele, cu 11 victorii şi 11 înfrângeri, s-au aflat pe 9 la finalul campionatului trecut. Primii sub linia play-off-ului. „Leii” au câştigat ultimele 5 partide directe disputate, cu cel puţin 19 puncte diferenţă. „2 solist” are cota 1,80.

Obiective diferite pentru două echipe ofensive

Biletul zilei din fotbal australian. Melbourne Demons se deplasează la West Coast Eagles, de la 09:40. „Vulturii” sunt campionii din 2018, iar în sezonul trecut s-au calificat în play-off, după 15 victorii şi 7 înfrângeri. „Demonii” sunt una dintre formaţiile mai slabe ale clasamentului. Sezonul trecut, cu 7 succese şi 15 eşecuri, a terminat pe 13. În ultimele 5 sezoane au reuşit o singură calificare în play-off, în anul în care gazdele de azi au câştigat titlul. Partidele dintre cele două oferă întotdeauna spectacol, precedentele 6 terminându-se cu cel puţin 154 de puncte pe tabelă. „Peste 148,5 puncte” are cota 1,85.

Biletul zilei din fotbal australian

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii