Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din fotbal. Coreea de Sud aduce 450 de lei

Biletul zilei din fotbal. Sportul rege îşi reintră uşor-uşor în drepturi. Campionatele din Coreea de Sud s-au reluat în urmă cu o săptămână, iar acum, în etapa a doua, avem parte de două partide interesante: Busan – Jeonbuk, în K League, şi Bucheon – Anyang, în K2 League.

Campioana vs o nou promovată

Biletul zilei din fotbal. Busan – Jeonbuk se joacă în prima ligă, sâmbătă, de la 13:00. Oaspeţii sunt campionii en-titre, adjudecându-şi titlul în ultimul meci al sezonului. În acest an, au pornit cu o victorie: 1-0 cu Suwon. Gazdele au avut nevoie de baraj pentru a promova pe prima scenă. La debutul în noul campionat au pierdut 0-2 la Pohang. Ultima întâlnire directă datează din 2015 şi a fost câştigată de Jeonbuk. De altfel, în ultimele 10 jocuri dintre cele două, Busan a luat un singur punct. „2 pauză / 2 final” are cotă 2,55.

„Ambele marchează”, în 80% dintre „directe”

Biletul zilei din fotbal. În liga secundă, sâmbătă, de la 12:30, se întâlnesc Bucheon şi Anyang. În prima etapă, fiecare dintre ele a fost implicată în partide încheiate cu 1-0. Bucheon a câştigat la Asan, iar Anyang a pierdut „acasă” cu Ansan Greeners. Sezonul trecut, cele două au fost vecine de clasament, gazdele terminând pe 4, iar oaspeţii, un loc mai sus. În play-off-ul de promovare, au fost depăşite de Busan. În 2019, s-au duelat de 5 ori: 2 victorii pentru Bucheon şi 3 remize. 4 jocuri au avut goluri în ambele porţi. „Ambele marchează” are cota 1,77.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii