Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din fotbal. Cotă 4 în Nicaragua

Biletul zilei din fotbal. Oferta de meciuri pentru astăzi este foarte limitată. Noi am analizat-o şi am selectat două partide din prima ligă din Nicaragua, pentru un profit important. Ambele se joacă în această noapte, de la 02:00, ora României.

Gazdele, favorite fără dubiu

Biletul zilei din fotbal. Primul meci este cel dintre FC Managua şi Juventus, de la 02:00. Gazdele, campioana din Apertura, sunt pe locul 3, iar o victorie astăzi le-ar duce pe poziţia secundă, la un singur punct de lider. Pe teren propriu au demonstrat o formă foarte bună, ultima înfrângere fiind în septembrie. Oaspeţii sunt pe 7, datorită rezultatelor de „acasă”. Problema a fost reprezentată de meciurile din deplasare, n-au mai câştigat de 12 partide (6 egaluri şi 6 înfrângeri). Pronosticul nostru astăzi este „1 pauză / 1 final”, la cotă 2,65.

Goluri puţine, poate deloc

Biletul zilei din fotbal. Tot de la 02:00, Sabanas primeşte vizita lui Chinandega. Gazdele sunt nou-promovate, iar în Apertura au terminat pe locul 6. În Clausura însă, nu s-au mai descurcat la fel de bine. Sunt pe ultimul loc, având o victorie, un egal şi 7 înfrângeri. Oaspeţii sunt acum pe poziţia 6, după ce au încheiat pe 7 în Apertura. Sunt genul de formaţie care îşi câştigă punctele în faţa propriilor suporteri, „afară” devenind mai mult parteneri de sparring. Pronosticul pentru astăzi este „ambele marchează şi peste 2,5 goluri – NU”, la cotă 1,57.

Biletul zilei din fotbal pentru 22 martie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii