Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din handbal, 17 martie 2020. Din Suedia ne triplăm banii!

Biletul zilei din handbal, 17 martie 2020. Dintre puținele evenimente sportive care încă se mai desfășoară în aceste zile, ne-am gândit să vă oferim pentru astăzi un bilet pe handbal masculin și am ales două meciuri din prima ligă suedeză. Am obținut de la BETANO o cotă totală de 3,07 cu care putem face niște bani frumoși în asemenea vremuri de criză a evenimentelor sportive.

Cotă 1,68 pentru victoria liderului

Biletul zilei din handbal, 17 martie 2020. Primul meci ales pentru biletul zilei din handbal este cel dintre Lugi HF și Alingsaas HK (ora 20:00), ocupantele locurilor 7 și 1 în clasament. Oaspeții sunt în formă bună, vin după 3 victorii consecutive în campionat și au nevoie de un nou succes pentru a-și menține avansul de un punct față de Malmö, ocupanta locului secund. Pentru gazde, situația stă taman invers, au cam uitat gustul victoriei, mai ales pe teren propriu. În ultimele 4 partide disputate „acasă”, Lugi nu a obținut nicio victorie, a înregistrat 3 egaluri și o înfrângere. Avem presimțirea că handbaliștii de la Lugi nu se vor trezi chiar acum, așa că vom merge pe o victorie a oaspeților de la Alingsaas HK, bookmakerii oferind o cotă de 1,68 pentru pronosticul 2 solist.

 

Biletul zilei din handbal, 17 martie 2020. Savehof – Malmö este al doilea meci ales pentru biletul zilei din handbal, iar ora de începere este tot 20:00. Gazdele sunt pe 6 în clasament, oaspeții pe 2 la doar un punct de liderul Alingsaas HK, partidele dintre ele au fost mereu echilibrate, astfel că e greu de mizat pe un solist la această partidă. Prin urmare, vom alege varianta golurilor, deoarece de obicei se marchează mult în meciurilor în care evoluează cele două formații. Gazdele au înscris cel puțin 29 de goluri în 3 dintre ultimele 4 meciuri, în timp ce oaspeții au minimum 28 de goluri marcate în 4 dintre ultimele 5 partide. Asta ne duce la concluzia că e posibil să asistăm la goluri multe în această confruntare și de aceea am ales varianta că se va înscrie de cel puțin 53 de ori, la o cotă de 1,83.

biletul zilei din handbal, 17 martie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare