Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din La Liga (5 decembrie 2020). Triplăm miza cu ajutorul granzilor

Biletul zilei din La Liga (5 decembrie 2020). Seară de gala în Spania, unde avem parte de partidele a doi dintre granzii din La Liga. Atletico Madrid joacă, de la 19:30, cu Valladolid, iar Barcelona merge pe terenul lui Cadiz, de la 22:00. Meciurile contează pe etapa cu numărul 12.

Atletico, lider la formă şi defensivă

Biletul zilei din La Liga (5 decembrie 2020). Atletico – Valladolid este un meci în care, teoretic, învingătoarea se cunoaşte dinainte. Gazdele sunt cea mai în formă echipă din campionat, cu şase victorii la rând, nicio înfrângere în această ediţie şi cea mai bună defensivă, cu doar două goluri încasate în 9 meciuri. De partea cealaltă, Valladolid este pe locul 18, cu doar 10 puncte din 11 meciuri. Oaspeţii au înregistrat o creştere în joc, ultimele 3 partide aducându-le 7 puncte, dar nu pare suficient pentru a produce surpriza pe Wanda Metropolitano. „Atletico învinge la zero” are cota 1,85.

Cadiz, rezultate slabe pe teren propriu

Biletul zilei din La Liga (5 decembrie 2020). Cadiz – Barcelona este o confruntare între locurile 6 şi 7. Catalanii sunt în afara locurilor de cupe europene, o clasare ruşinoasă pentru ei. Pot recupera distanţa faţă de podium, dacă îşi câştigă cele două restanţe, dar tot se află la 9 puncte de Atletico Madrid, care are acelaşi număr de jocuri. Cadiz a surprins pe toată lumea şi, după 11 meciuri, e pe locul 6, cu 15 puncte, unu mai mult decât Barcelona. Pe teren propriu însă, are două remize şi trei eşecuri în cinci meciuri, iar Barcelona vine să atace. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,62.

Biletul zilei din La Liga (5 decembrie 2020)

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii