Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din Liga 1 (30 august 2021). Ultimele jocuri ale etapei ne aduc peste 400 de lei

Biletul zilei din Liga 1 (30 august 2021). Ultimele două partide din etapa a şaptea se joacă astăzi în Liga 1. De la 18:00, Academica primeşte vizita lui CS Mioveni, iar UTA se deplasează la Mediaş pentru duelul cu Gaz Metan de la 21:30.

Ultimul loc versus nou promovată, la cotă 2,07

Biletul zilei din Liga 1 (30 august 2021). Academica – CS Mioveni este confruntarea dintre ultimul loc şi o nou promovată. Ilfovenii au un start de campionat foarte prost, cu cinci înfrângeri consecutive şi o remiză în runda precedentă. S-a putea spune că rezultatele sunt în creştere, dar după un punct în şase meciuri, ar fi o ironie ieftină. Totuşi, Academica marchează, are cinci goluri la activ, cu două mai puţin decât Botoşani şi Farul, echipele de pe locuri 3 şi 4, cu un meci în plus. Problema e defensiva, care a cedat deja de 12 ori. Iar Mioveniul parcă evoluează mai bine afară. Argeşenii au moral bun, după trei victorii în ultimele 4 meciuri, toate grele şi foarte grele. Au bătut Sepsi, Dinamo şi Craiova lui Mutu, dar au pierdut la limită 0-1 în faţa lui CFR Cluj. Contrat cursului „normal” al Ligii 1, ne aşteptăm la goluri de ambele părţi. E greu de anticipat cine va câştiga, dar „GG” are cota 2,07.

Şanse mari de remiză cu goluri

Biletul zilei din Liga 1 (30 august 2021). Meci mai interesant avem între Gaz Metan şi UTA. Anul trecut, arădenii erau foarte buni afară, dar aveau probleme pe teren propriu. Acum, situaţia e invers. Doar că, la Mediaş, ar putea obţine toate cele 3 puncte, pentru că gazdele sunt în derivă. Gazul a câştigat prima etapă, 1-0 cu Mioveni acasă, după care a mai lua un singur punct, 2-2 cu FC Argeş, tot pe teren propriu. UTA e echipa mai în formă, cu deplasări mai puţin reuşite, Gaz Metan e pe penultima poziţie în clasament, dar a făcut toate punctele pe teren propriu. Meciul e interesant şi o remiză nu ar surprinde. Dar, mergem din nou pe „GG”, la cotă 2,05 de data aceasta. Ne aşteptăm la un 1-1, dar scor exact e mult prea riscant.

Biletul zilei din Liga 1 (30 august 2021)

Biletul zilei din Liga 1 (30 august 2021)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate