Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Câștigăm 2800 lei cu 6 meciuri

Liga Campionilor revine în această seară cu a doua rundă, iar pe teren vor intra echipe precum AC Milan, PSG, Manchester City sau Liverpool. De la ora 19:45 se dispută două partide, pentru ca de la ora 22:00 să intre pe teren greii competiției.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cine câștigă meciul serii?

Cel mai tare meci al zilei în Liga Campionilor se joacă la Paris, între PSG și Manchester City. Gazdele vin după un surprinzător egal cu Club Brugge, scor 1-1, în timp ce City a distrus-o pe Leipzig, 6-3 în prima partidă. Ne așteptăm să vedem ambiții mari pe teren, dar și multe goluri, așa că mergem la sigur cu GG.

Continuăm cu celălalt meci din grupă, unde RB Leipzig primește vizita celor de la Club Brugge. Belgienii speră să repete rezultatul bun din prima etapă, dar nemții sunt convinși că nu au voie să greșească împotriva celei mai slabe echipe din grupă. Așadar, mergem pe o victorie a gazdelor și minimum trei goluri înscrise în meci.

Nu lipsește de pe bilet nici meciul dintre FC Porto și Liverpool, unde avem cota 1.64 pentru un duel în care ambele echipe vor marca. Cormoranii stau bine pe atac, dar în apărare încă nu sunt foarte pregătiți fizic.

Cota 2.25 la Dortmund – Sporting

Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la duelul dintre Dortmund și Sporting, unde ne așteptăm ca gazdele să domine și să înscrie și foarte multe goluri. Atacantul norvegian al nemților este într-o formă excelentă, așa că pariul 1 și minimum trei goluri în meci, la cota 2.25, nu trebuie ratat.

Cea mai mică cotă de pe bilet vine de la duelul AC Milan – Atletico, unde mergem pe minimum un punct obținut de spanioli, la cota 1.48.

Toate meciurile oferă o cotă totală de 28.72.

Agenții autorizate