Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din Liga Campionilor. Ultimele meciuri din grupe ne aduc 1510 lei

Ronaldo, încă o data decisiv pentru United!
Ronaldo, încă o data decisiv pentru United!

Prima parte a Ligii Campionilor se apropie de final, cu ultimele meciuri programate în faza grupelor. Am ales câteva din care sperăm să facem profit.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cota 3.50 la Salzburg – Sevilla

Una dintre cele mai interesante grupe este cea din care fac parte Lille, Salzburg, Sevilla și Wolfsburg. Toate au șanse de calificare, iar duelul care ne-a atras atenția este Salzburg – Sevilla. Gazdele au șapte puncte, sunt pe locul doi, în timp ce oaspeții au șase și sunt pe trei. Ne așteptăm la echilibru și la un meci terminat la egalitate, la o cotă excelentă, 3.50.

Continuăm cu jocul dintre Bayern Munchen și FC Barcelona, unde avem cota 1.55 pentru un succes al nemților, chiar dacă sunt calificați pentru faza următoare.

Cota 1.44 pentru United

Nu lipsește de pe bilet nici duelul dintre Manchester United și Young Boys, unde mergem fără emoții pe victoria englezilor, la cota 1.44.

Închidem biletul cu jocul dintre Wolfsburg și Lille, unde avem cota 2.03 pentru minimum trei goluri înscrise în meci.

Bilete câștigătoare