Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din Polonia (10 iunie 2020). Câştig de 340 de lei în finalul etapei din Polonia

Biletul zilei din Polonia (10 iunie 2020). Etapa a 29-a din Ekstraklasa poloneză se încheie în această seară, de la 21:30, cu două partide dezechilibrate. Legia joacă pe teren propriu cu Arka, iar Jagiellonia se deplasează la LKS Lodz.

Legia este favorită certă

Biletul zilei din Polonia (10 iunie 2020). Legia – Arka aduce faţă în faţă două formaţii cu situaţii diametral opuse. Gazdele sunt liderul campionatului şi pot creşte avantajul faţă de locul secund la 10 puncte cu o victorie. Oaspeţii ocupă pentultima poziţie şi speră să mai urce în cele 3 etape rămase de sezon regular. Diferenţa clară de valoare înclină balanţa spre Legia şi ne putem aştepta la multe goluri. Gazdele au 20 de meciuri din 28 cu cel puţin 3 goluri în meci, iar oaspeţii au repetat situaţia în precedentele 3 etape. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,75.

Jagiellonia nu-şi permite să rateze puncte sigure

Biletul zilei din Polonia (10 iunie 2020). LKS Lodz – Jagiellonia este, de asemenea, un duel inegal. LKS este cea mai slabă formaţie din campionat, cu doar 21 de puncte în 28 de etape. De partea cealaltă, oaspeţii, cu 41 de puncte, sunt pe 8, ultima poziţie care duce în play-off. În spatele Jagielloniei, se află nu mai puţin de trei echipe cu 38 de puncte şi încă una cu 37, care vânează acest loc în play-off. Aşa că, oaspeţii nu-şi permit să irosească vreun punct. Totuşi, din ultimele două vizite s-au ales doar cu un egal. Deşi am fost tentaţi să alegem solistul, mergem, pentru siguranţă, pe un „PSF 2”, la cotă 1,95.

Biletul zilei din Polonia (10 iunie 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii