Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din Portugalia (10 iunie 2020). Benfica şi Porto ne triplează miza

Biletul zilei din Portugalia (10 iunie 2020). Liderii campionatului lusitan, Benfica şi Porto, s-au făcut de râs în etapa precedentă, iar acum vor căuta să-şi împace fanii, chiar dacă aceştia nu vor fi prezenţi pe stadioane. Ambele au partide uşoare, contra unor formaţii din partea de jos a clasamentului.

Benfica a câştigat ultimele două „directe” la 4 goluri diferenţă

Biletul zilei din Portugalia (10 iunie 2020). Portimonense – Benfica începe la 21:15. Oaspeţii au remizat în runda precedentă, pe teren propriu, cu Tondela, dar au reuşit să îi fure primul loc lui Porto. Egalul cu pricina a atras furia fanilor, care au atacat autocarul echipei cu pietre, rănind câtiva jucătorii de-ai Benficăi. „Vulturii” nu-şi permit un nou rezultat slab, mai ales că se deplasează la Portimenense, formaţia de pe penultimul loc. Gazdele au doar 19 puncte în 25 de etape şi ar trebui să fie pradă uşoară. Benfica a câştigat ultimele două directe la 4 goluri diferenţă, dar s-a jucat la Lisabona. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,79.

Maritimo a pierdut toate meciurile din campionat de la Porto, din 1999 până acum

Biletul zilei din Portugalia (10 iunie 2020). Porto primeşte vizita lui Maritimo, de la 23:30. „Dragonii” au pierdut surprinzător la Famalicao, chiar dacă adversarul era pe locul 7 la momentul respectiv. Odată cu înfrângerea a venit şi căderea pe locul secund, la egalitate de puncte cu Benfica, dar golaveraj inferior. Până acum, pe teren propriu, Porto a spulberat aproape tot, ratând doar 5 puncte (egal cu Rio Ave şi înfrângere cu Braga). E cea mai bună echipă „acasă”, cu 31 de puncte din 12 meciuri şi golaveraj 26,6. Maritimo e pe 15 din 18, dar „afară” a strâns doar 10 puncte în 12 partide. N-a mai câştigat pe teren străin de 5 etape, iar, în campionat, a pierdut de fiecare dată la Porto, din 1999 încoace. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,74.

 

Biletul zilei din Portugalia (10 iunie 2020)

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii