Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din preliminariile CM 2022 – varianta 1. Meciurile naţionalelor ne aduc 3.250 de lei

Biletul zilei din preliminariile CM 2022 – varianta 1. Etapa a patra a grupelor de calificare la Mondialul din Qatar continuă cu alte 12 meciuri astăzi, iar noi vă propunem un bilet cu şase selecţii şi un câştig potenţial de 3.250 de lei. Cu excepţia duelului Georgia – Kosovo, toate celelalte partide încep la ora 21:45.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Victoria gazdele şi goluri

Biletul zilei din preliminariile CM 2022 – varianta 1. Am ales, în general, meciurile echipelor mici şi pronosticuri destul de variante. La Georgia – Kosovo, mergem pe „ambele marchează”, la cotă 2,10. Meciul e echilibrat din punct de vedere valoric, iar kosovarii au arătat mult spirit de luptă în competiţiile recente.

Un duel şi mai „mic” este între Andorra şi San Marino. Două state care împreună au puţin peste 110 mii de locuitori nu au cum să fie o forţă în sport. Gazdele au echipa mai bine cotată şi victorie în singurul meci directe. De altfel, San Marino a pierdut toate meciurile din 2015 până acum, cu două excepţii, 0-0 cu Gibraltar şi Liechtenstein în Liga Naţiunilor. „1 solist” are cota 1,52.

Cehia – Belarus e o partidă care ar trebui să se încheie în favoarea gazdelor. Cehii au arătat la Euro de ce sunt în stare, pe când bieloruşii nu au mai produs ceva notabil de ani buni. Mizăm pe „1 şi peste 1,5 goluri”, la cotă 1,42.

Două meciuri din grupa României

Biletul zilei din preliminariile CM 2022 – varianta 1. Lituania – Irlanda de Nord e un duel între două echipe care nu au câştigat în grupa C. Gazdele au două înfrângeri, după cum era de aşteptat, 0-1 cu Elveţia, 0-2 cu Italia, în timp ce nord-irlandezii au scos un punct cu Bulgaria, după 0-2 cu Italia. Meciul din această seară îi are pe oaspeţi favoriţi, dar o să fie destul de închis. „2 şi sub 3,5 goluri” are cota 2,21.

Macedonia de Nord – Armenia e, complet surprinzător, confruntarea dintre primele două clasate din grupa J, în care mai sunt Germania, România, Islanda şi Liechtenstein. Armenii au bătut tot până acum, dar nu au jucat cu nemţii, în timp ce macedonenii au pierdut cu România, dar au bătut în Germania, în şocul rundei precedente. Meciul se anunţă extrem de interesant şi nu ne-ar mira să vedem multe reuşite. „Ambele marchează” are cota 2,00.

Închidem cu Islanda – România. Nordicii au probleme, fiind implicaţi într-un mare scandal sexual cu doar câteva zile înainte de meci. Preşedintele federaţiei a demisionat, de la lot lipsesc multe vedete şi e o stare generală de tensiune. România poate profita de această situaţie să plece cu ceva de la Reykjavik. „X2” are cota 1,53.

Biletul zilei din preliminariile CM 2022 - varianta 1

Biletul zilei din preliminariile CM 2022 – varianta 1

Codul pentru agenţii

Codul pentru agenţii

Agenții autorizate