Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din preliminariile CM2022 (13.10.2021). Cotă 12,34 din 4 partide

Europa şi-a terminat meciurile din această fereastră de preliminarii pentru CM2021, dar campania de calificare continuă în America Centrală şi de Nord. În zona CONCACAF, avem patru partide interesante în această noapte, în condiţiile în care favoritele nu au reuşit să se desprindă după primele 5 jocuri.

SUA şi Canada, meciuri accesibile acasă

Americanii, alături de Mexic, erau principalii favoriţi în grupa de calificare din CONCACAF, dar nu au reuşit decât 8 puncte din primele 5 jocuri. Cu toate acestea, sunt pe locul secund înaintea meciului contra Costa Ricăi. Insularii, poziţia 6 cu 6 puncte, au pierdut doar cu Mexic, dar au remize cu ultimele două clasate, iar în ultimul duel au trecut de El Salvador, 2-1 în urmă cu 3 zile, prima victorie din campanie. SUA au cedat surprinzător, 0-1 în Panama, permitând micuţului stat să egaleze la puncte. Pe hârtie, americanii sunt favoriţi şi nu-şi mai permit niciun pas greşit. Ne aşteptăm să câştige, mai ales că joacă pe teren propriu. „1 şi 2-5 goluri” are cota 1,95.

Canada evoluează şi ea pe teren propriu, în faţa amintitei Panama. Până acum, nord-americanii sunt campionii remizelor, 4 din 5 meciuri terminându-se la egalitate, cu primele două şi ultimele două clasate. Singurul succes a venit cu El Salvador, acasă, 3-0. Panama s-a dovedit, până acum, o nucă destul de tare, dovadă că are un punct peste Canada, dar gazdele au prima şansă. Nu ne hazardăm la „solişti” şi mergem pe un pronostic „safe”: „GG sau 3+”, la cotă 1,90.

Liderul şi codaşa joacă în deplasare

Jamaica, în ciuda unor „transferuri” importante (au reuşit să covingă jucători ca Roofe, Mariappa sau Andre Gray să vină la lot), nu a reuşit să câştige vreun meci. Are două remize şi trei înfrângeri, ocupând ultimul loc. E drept, până acum a jucat exact cu primele 5 echipe din clasament. Acum, are meci mai uşor cu Honduras, formaţia de deasupra ei, cu un punct în plus. Honduras a jucat şi ea cu patru dintre adversarele Jamaicăi şi a reuşit de fiecare dată scoruri mai puţin bune, dar acum e favorită. Totuşi, ne aşteptăm ca oaspeţii să puncteze, iar cota pentru asta e 1,85.

Ultimul meci de pe bilet e cel dintre El Salvador şi Mexic. Oaspeţii conduc în clasament, nu au nicio înfrângere şi vin după un 3-0 clar cu Honduras. În mod normal, mexicanii nu au de ce să rateze cele 3 puncte, dar nu ne aşteptăm la vreun meci cu multe reuşite. „2 şi sub 3,5 goluri” are cota 1,80.

Biletul zilei din preliminariile CM2022

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare