Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din preliminariile CM2022. Profit curat de 10.000 de lei

Danemarca a avut o campanie perfectă: maximum de puncte, fără gol primit

Ziua a doua de meciuri din calificările pentru Mondialul din Qatar de anul viitor se poate dovedi extrem de profitabilă, dacă suntem şi noi inspiraţi. Avem ţinte înalte: profit de 10.000 de lei, iar pentru asta am ales 10 partide şi cote între 1,31 şi 2,50.

Patru partide de la 19:00

Începem în ordine cronologică. Pe biletul zilei, avem patru partide care încep la ora 19:00. Georgia – Grecia este prima dintre ele, în grupa B. Gazdele sunt pe ultimul loc, elenii încă mai speră la locul secund, fiind singura echipă neînvinsă, într-o grupă cu Spania şi Suedia. Totuşi, grecii au făcut 3 egaluri, aşa că ne ferim de o surpriză neplăcută, cu X2, la cotă 1,31.

În aceeaşi grupă, Suedia, 9 puncte din 4 meciuri, primeşte vizita lui Kosovo, penultima clasată. Nordicii au două meciuri mai puţin decât liderul Spania, dar dacă le câştigă pe amândouă îi depăşesc pe iberici. Asta înseamnă că au toate motivele să tragă tare. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,65.

Grupa D e cea mai complicată în lupta pentru locul secund. Franţa e lider incontestabil, dar toate celelalte 4 formaţii au încă şanse la poziţia secundă. Finlanda şi Ucraina, ambele cu câte 5 puncte (nordicii cu un meci mai puţin), sunt cel mai bine clasate, dar se întâlnesc în partidă directă, la Helsinki. Ucrainenii au cinci remize din cinci meciuri, Finlanda 1-2-1 linie de clasament. Duelul se anunţă echilibrat, dar oaspeţii sunt uşor favoriţi. Un succes le-ar consolida locul secund şi, la un moment dat, trebuie să spargă ghinionul remizelor. „2 solist” are cota 2,50.

Bătălia pentru locul 2 e acerbă şi în grupa F. Scoţia (11 puncte) şi Israel (10 p) sunt în faţa Austriei (7 puncte), într-o grupă dominată autoritat de Danemarca, victorii pe linie în cele şase runde. Primele două se întâlnesc în etapa a şaptea, pe terenul scoţienilor, după ce în tur a fost 1-1. Şi acum se anunţă un meci echilibrat. Scoţienii sunt experţi în jocuri cu goluri puţine, în timp ce oaspeţii au cea mai mare medie de goluri pe partidă. Aşa că am ales un pronostic la două capete: „GG sau 3+”, la cotă 1,72.

Trei selecţii de semn şi goluri

După cum aminteam, Danemarca e echipa perfectă în aceste preliminarii: 6 jocuri, 6 victorii, 22 de goluri marcate, niciunul primit. Iar în această rundă, joacă pe terenul codaşei Moldova. „2 şi peste 2,5 goluri” ni se pare o alegere evidentă, la cotă 1,50.

Şi ca să închidem cu această grupă, mizăm şi pe Insulele Feroe – Austria, pe „2 şi peste 1,5 goluri”, la cotă 1,47. Evident, oaspeţii sunt mai buni şi chiar au pentru ce să tragă: locul 2 şi baraj.

Exact acelaşi pronostic l-am luat şi la Luxemburg – Serbia (cotă 1,65). Oaspeţii luptă cu Portugalia pentru şefie, iar Luxemburg e pe 3 în grupa A, dar nu mai are decât şanse teoretice de baraj. Oricum, micuţul stat luxemburghez a reuşit deja două victorii în preliminarii, din patru disputate. Cu sârbii, au pierdut în tur cu 1-4, dovadă clară a diferenţei de valoare. Oaspeţii au prima şansă la victorie şi acum, iar două goluri nu par greu de marcat.

Trei dueluri dezechilibrate

Închidem biletul cu trei partide în care una dintre formaţii este favorită certă. În primul rând, luăm „1 solist” la Elveţia – Irlanda de Nord, la cotă 1,37. Victoria le-ar permite gazdelor să se depărteze de locul 3 la 6 puncte, dar să se şi apropie de liderul Italia la 3 puncte, în condiţiile în care squadra azzurra are şi un meci în plus.

Apoi, avem cele două jocuri din grupa I în care învingătoarea se cunoaşte dinainte de începerea meciului. Anglia merge în Andorra, iar Polonia primeşte vizita lui San Marino. Englezii sunt lideri în grupă, 16 puncte din 18 posibile, la 4 de Albania şi 5 de Polonia. Au golaveraj 18-2, iar singura care le-a dat gol a fost Polonia, atât acasă, cât şi în deplasare. Tocmai de aceea, „NU marchează ambele şi sub 5,5 goluri” pare alegerea corectă, pentru că Andorra nu încasează atât de mult ca înainte.

În final, Polonia – San Marino sau cum învăţăm să numărăm. San Marino a rămas echipa cu adevărat mică a Europei. Golul marcat e o raritate pentru micuţul stat, în timp ce la capitolul încasate, de obicei, scrie minim 4. În ultimele 2 jocuri a luat 12 goluri, 5 de la Albania şi 7 chiar de la Polonia, căreia i-a şi înscris. Golaverajul e foarte important în această campanie, deci Lewandowski şi ai lui nu au de ce să se menajeze. „Polonia handicap -4” are cota 1,52.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate