Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din snooker (4 iunie 2020). Cotă 4,80 din trei dueluri interesante

Biletul zilei din snooker (4 iunie 2020). 12 partide, în sistem primul la 3, dar nu mai mult de 4 frame-uri, ne aşteaptă în această seară. Se joacă în grupele 5 şi 14 de la Championship League, iar cap de afiş este meciul dintre Mark Selby şi Liang Wenbo. Am mai selectat alte două dueluri şi am ajuns la o cotă totală de 4,80.

Selby e favorit

Biletul zilei din snooker (4 iunie 2020). De la 20:00, se joacă Mark Selby – Joe O’Connor. Triplu campion mondial, Selby este favorit fără doar şi poate. Chiar dacă în 2020 nu a arătat o formă prea bună, la începutul sezonului a câştigat Openurile Englez şi Scoţian. Pe Joe O’Connor l-a învins cu 6-0 în singura înfruntare directă. „1 solist” are cota 1,57.

Wilson e în formă slabă

Biletul zilei din snooker (4 iunie 2020). De la 21:00, Gary Wilson îl înfruntă pe Gerard Greene. La prima vedere, Wilson – locul 19 mondial – este favorit în faţa lui Greene – locul 101. Totuşi, la precedentul Championship League, din martie, Wilson a pierdut toate cele 6 jocuri disputate, semn că nu se simte prea bine în acest sistem de joc. De cealaltă parte, Greene a făcut o figură frumoasă la Openul Galez, atingând optimile. În „directe” e egal, 1-1. „Greene câştigă cel puţin două frame-uri” are cota 1,75.

Liang Wenbo i-a pus mereu probleme lui Selby

Biletul zilei din snooker (4 iunie 2020). Mark Selby – Liang Wenbo, capul de afiş al serii, începe la 22:00. Deşi mai bine cotat şi clasat, englezul a avut mereu probleme cu Liang Wenbo. În 11 „directe”, chinezul s-a impus de 6 ori, ultimele două având loc în 2018 şi fiind câştigate de fiecare dată de Liang. Partida din această seară are şanse mari să se termine la egalitate, dar X-ul este un pronostic prea riscant. „Liang câştigă cel puţin două frame-uri” are cota 1,75.

Biletul zilei din snooker (4 iunie 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii