Urmareste-ne

TENIS

Biletul zilei din tenis (08.03.2022). Şi calificările sunt profitabile

Biletul zilei din tenis vine din calificările de la Indian Wells
Biletul zilei din tenis vine din calificările de la Indian Wells

Ultimul pas înaintea turneului propriu-zis, calificările de la Indian Wells sunt în ultimul tur. Do or die! Câştigătoarele intră pe tablou, învingătoarele pleacă acasă. Miza e mare şi presiunea la fel. Noi ne-am ales favoritele şi vă invităm să le descoperiţi mai jos.

Tan, cotă 1,50 să facă 2-0 la directe

Harmony Tan – Aleksandra Krunic e primul meci de pe biletul de tenis. Franţuzoaica (da, Tan e din Franţa), locul 91 WTA, a reuşit să se impună în singura confruntare directă cu sârboaică de pe locul 118. Se întâmpla pe final de 2021, iar Tan, cu un scurt 6-4, 6-1, mergea o scotea pe Krunic din calificările de la Linz. Cota ca istoria să se repete e de 1,50.

Tsurenko a jucat puţin

Kaja Juvan – Lesia Tsurenko este cea de-a doua alegere. E o premieră pentru cele două meciul direct din această seară. Calculele hârtiei o dau pe Juvan favorită. E cu aproape 60 de locuri mai sus în clasamentul la zi din WTA, locul 85 faţă de 141 al Lesiei Tsurenko. Juvan are mai multe meciuri în picioare în acest start de an, cu câteva tururi (inclusiv calificări) trecute la Adelaide, Sankt Petersburg. În total, are 10-5 raportul victoriilor în 2022. De partea cealaltă, Tsurenko a jucat mai puţin. Ucraineanca de 32 de ani are patru victorii şi trei înfrângeri în acest an, ultima dintre ele în primul tur de la Guadalajara. Mizăm pe un succes al lui Juvan, la cotă 1,53.

Tinereţe vs experienţă

Katie Boulter – Sara Errani e cel din urmă meci de pe biletul de tenis. Boulter, o englezoaica de 25 de ani, are avantajul formei fizice în raport cu Sara Errani, 34 de ani. Italianca se apropie de finalul carierei şi e departe de jucătoarea care reuşea să fie prima în lume în 2012. 10 ani mai târziu, e abia pe locul 147, mai jos chiar şi decât adversara sa, aflată pe 127. Tinereţe versus experienţă? Pe hardul de la Indian Wells şi în soarele californian, mizăm pe cea dintâi, la cotă 1,47.

Biletul zilei din tenis (08.03.2022)

Biletul zilei din tenis (08.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate